Άρης: Στη τελική ευθεία του Νταρίντα
i

Νταρίντα / © Printscreen

Άρης: Στη τελική ευθεία του Νταρίντα

Αλέξης Σαββόπουλος 10:25 - 07.12.2022 / Ανανεώθηκε: 10:48 - 07.12.2022

Τελευταίο φιλικό του Νταρίντα με τη Χέρτα. Ξεκαθαρίζει το θέμα της αποχώρησής του από τη γερμανική ομάδα. Έτοιμος για όλα τα ενδεχόμενα ο Άρης.

Ο Βλάντιμιρ Νταρίντα μοιάζει αυτή τη στιγμή η πιο σίγουρη και συνάμα η πιο εφικτή προσθήκη για τον Άρη. Ο 32χρονος Τσέχος, σήμερα ίσως αγωνιστεί για τελευταία φορά με την φανέλα της Χέρτα στο φιλικό με την Άιντραχτ Μπράουνσβαιγκ αφού αμέσως μετά ακολουθεί άδεια που έχει δοθεί στους παίκτες της γερμανικής ομάδας ως τις αρχές Γενάρη. 

Ο 32χρονος μέσος είχε αγωνιστεί στα προηγούμενα τρία, πετυχαίνοντας μάλιστα το νικητήριο γκολ της Χέρτα Βερολίνου, στον φιλικό αγώνα με το Αννόβερο, διαμορφώνοντας το τελικό 2-1.

Ο Νταρίντα του οποίου το συμβόλαιο λήγει το καλοκαίρι του 2023 δεν βρίσκεται στα πλάνα του Σβάρτς και τις επόμενες μέρες θα κληθεί να το λύσει και στη συνέχεια να έρθει στη Θεσσαλονίκη αφού με τον Άρη έχει συμφωνήσει προφορικά για δυο χρόνια. Αυτό που θα… ξεκλειδώσει τη συμφωνία είναι η συμφωνία του παίκτη με τη Χέρτα για το υπόλοιπο του φετινού του συμβολαίου που ανέρχεται σε 500.000 ευρώ.

Πάντως στον Άρη είναι προετοιμασμένοι και για το… αρνητικό σενάριο και έχουν έτοιμη όπως αφήνουν να εννοηθεί και μια εναλλακτική για τη μεσαία γραμμή.