Άρης: Κοντά και σε εξτρέμ
i

Παίκτες Άρη/©intime

Άρης: Κοντά και σε εξτρέμ

Αλέξης Σαββόπουλος 09:00 - 28.01.2023 / Ανανεώθηκε: 09:21 - 28.01.2023

Μετά τον Λούκας Ρουπ η ομάδα της Θεσσαλονίκης είναι μια ανάσα από την απόκτηση και ενός αριστεροπόδαρου πλάγιου επιθετικού.

Ο Λούκας Ρουπ δεν θα είναι όπως όλα δείχνουν η μοναδική κίνηση που θα κάνει ο Άρης, αφού τα κενά από την μεταγραφή του Μαντσίνι και τον σοβαρό τραυματισμό του Γκαρθία, θα φέρουν και μια ακόμη προσθήκη. Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Sportal, οι κιτρινόμαυροι βρίσκονται σε διαπραγμάτευση με έναν ακραίο επιθετικό και μάλιστα βρίσκονται μια ανάσα από την απόκτηση του.

Πρόκειται για αριστεροπόδαρο εξτρέμ που βρίσκεται σε διαδικασία λύσης του συμβολαίου του με την ομάδα στην οποία ανήκει. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο Άρης φέρεται να τα έχει βρει μαζί του και περιμένει να μείνει ελεύθερος. Πρόκειται για περίπτωση γνωστή στους ανθρώπους του Άρη από το περασμένο καλοκαίρι που τώρα επανέρχεται στο προσκήνιο.

Το θέμα αναμένεται να τελειώσει ως τη Δευτέρα αφού την Τρίτη εκπνέει η προθεσμία που έχουν οι ομάδες να προσθέσουν παίκτες στα ρόστερ τους.

Ο Άρης έχει ήδη αποκτήσει τον Λούκας Ρουπ. Η περίπτωση του τέθηκε στα υπόψιν των ανθρώπων του Άρη αμέσως μετά την σοκαριστική εξέλιξη με τον Μάνου Γκαρσία, αφού ο Γερμανός μέσος μπορεί να καλύψει τις θέσεις «8» και «10» στον άξονα, καθώς διακρίνεται κυρίως για τις δημιουργικές του αρετές, τον καλό χειρισμό της μπάλας και την διορατικότητα του στο χορτάρι.