Άρης: Κοσμοπλημμύρα απο σκάουτς στο «Κλ. Βικελίδης»

Άρης

i

© Intime

Άρης: Κοσμοπλημμύρα απο σκάουτς στο «Κλ. Βικελίδης»

Αλέξης Σαββόπουλος 11:50 - 10.08.2023 / Ανανεώθηκε: 16:21 - 10.08.2023

Αρκετές ευρωπαικές ομάδες ενημέρωσαν πως θα βρίσκονται σήμερα στο «Κλεάνθης Βικελίδης» ώστε να παρακολουθήσουν το παιχνίδι του Αρη με την Ντινάμο Κιέβου.

Αρκετές ευρωπαικές ομάδες προσλκύει το αποψινό παιχνίδι του Αρη με την Ντινάμο Κιέβου, χωρίς να διευκρινιστεί για ποιους παίκτες έχουν έρθει στη Θεσσαλονίκη για να παρακολουθήσουν το παιχνίδι. Το προφανές ειναι ότι ο ένας θα είναι ο Λούις Πάλμα που εδώ και μήνες βρίσκεται το μεταγραφικό στόχαστρο αρκετών ομάδων. Δεν αποκλείεται η επίσκεψη να έχει να κάνει και με τους αρκετούς ταλαντούχους ποδοσφαιριστές που έχει η Ντινάμο και ακούγεται ότι… φλερτάρουν με μεταγραφή.

Σύμφωνα με την ενημέρωση που έχει η κιτρινόμαυρη ΠΑΕ την αποψινή αναμέτρηση θα παρακολουθήσουν σκάουτερ από την Τορίνο, την Σάλτζμπουργκ, την Άντερλεχτ και τη Στουτγκάρδη.

Παράλληλα στο γήπεδο θα βρίσκεται και άνθρωπος της Μπεσίκτας προκειμένου να παρακολουθήσει το παιχνίδι αφού η λογική λέει ότι μια απο τις δυο ομάδες θα βρεθεί αντιμέτωπη με τους Τούρκους στα πλει-οφ της διοργάνωσης.

Άρης: Ήρθε για το ματς με την Ντινάμο ο Μάνου Γκαρθία
CONFERENCE LEAGUE

11:04 - 10.08.2023

Άρης: Ήρθε για το ματς με την Ντινάμο ο Μάνου Γκαρθία

Στη Θεσσαλονίκη βρίσκεται από χθες ο 25χρονος Ισπανός για να παρακολουθήσει το παιχνίδι με τους Ουκρανούς και θα επιστρέψει τέλος του μήνα για να συνεχίσει εδώ πλέον το τελικό στάδιο της αποθεραπείας του μετά την επέμβαση στον πρόσθιο χιαστό.