Παρέλαση σκάουτερ στο «Κλ. Βικελίδης» στην αναμέτρηση με την Αραράτ για χάρη του Πάλμα
i

Πάλμα©Intime

Παρέλαση σκάουτερ στο «Κλ. Βικελίδης» στην αναμέτρηση με την Αραράτ για χάρη του Πάλμα

Αλέξης Σαββόπουλος 14:20 - 04.08.2023 / Ανανεώθηκε: 14:27 - 04.08.2023

Εκπρόσωποι αρκετών ομάδων, μεταξύ των οποίων και των Άντερλεχτ και Στόουκ βρέθηκαν χθες στο Βικελίδης για τον 23χρονο παίκτη.

Το πρώτο επίσημο εντός έδρας παιχνίδι του Άρη που έτυχε να είναι και ευρωπαϊκό, προσέλκυσε αρκετούς σκάουτερ ευρωπαϊκών ομάδων που βρέθηκαν χθες στις εξέδρες του Κλεάνθης Βικελίδης. Σκοπός της παρουσίας τους ήταν να παρακολουθήσουν δια ζώσης τον Λούις Πάλμα που είναι εδώ και μήνες στο ραντάρ τους και ήθελαν να έχουν και ένα ακόμη δείγμα γραφής.

Η μια ομάδα που έστειλε άνθρωπό της ήταν και πάλι η Άντερλεχτ που παρακολουθεί εδώ και μήνες τον 23χρονο και μάλιστα, όπως είναι γνωστό, έχει ήδη καταθέσει πρόταση που έχει απορριφθεί. Οι Βέλγοι δεν αποκλείεται να επανέλθουν με νέα πρόταση και μένει να φανεί αν μπορούν να πλησιάσουν τα 5εκ ευρώ που έχει θέσει ως τιμή ο Άρης, κάτι που μοιάζει πάντως δύσκολο.

Ο νέος μνηστήρας, που επιβεβαιώνει και τα πρόσφατα ρεπορτάζ της Daily Mail, είναι η Στόουκ που επίσης έστειλε μέλος του τμήματος σκάουτινγκ για να παρακολουθήσει τον νεαρό διεθνή από τις Ονδούρες. Στην αγγλική ομάδα αρέσει ο παίκτης και δεν αποκλείεται να καταθέσουν πρόταση όπως ανέφεραν και τα πρόσφατα δημοσιεύματα. Το ζήτημα είναι αν κι αυτοί, έχουν αξιολογήσει τον Πάλμα ως περίπτωση που αξίζει να δαπανήσουν 5εκατ., κάτι που θα φανεί εφόσον υπάρξει έγγραφη πρόταση.

Ανεξάρτητα από όλα αυτά, το όνομα του Πάλμα, εξακολουθεί να παραμένει «ζεστό» στην τρέχουσα μεταγραφική περίοδο, αφήνοντας την αίσθηση, ότι ο παίκτης είναι πιθανό ως το τέλος της, να παραχωρηθεί από τους κιτρινόμαυρους.