Ετοιμάζει πρόταση στον Άρη για Πάλμα η Στόουκ
i

©intime

Ετοιμάζει πρόταση στον Άρη για Πάλμα η Στόουκ

Αλέξης Σαββόπουλος 10:16 - 03.08.2023 / Ανανεώθηκε: 10:26 - 03.08.2023

Η ομάδα της Championship ετοιμάζεται να καταθέσει πρόταση για τον 23χρονο μέσο του Άρη, Λουίς Πάλμα σύμφωνα με την Dailymail.

Η Αγγλία επανέρχεται στο προσκήνιο για τον Λούις Πάλμα που κατά καιρούς έχει αναφερθεί ως πιθανός μεταγραφικός στόχος ομάδων από το νησί. Αυτή τη φορά σύμφωνα με την ηλεκτρονική έκδοση της Dailymail, η Στόουκ που σε λίγες μέρες ξεκινάει τις υποχρεώσεις της στην Championship, ετοιμάζεται να καταθέσει πρόταση για τον Πάλμα και να ξεκινήσει συζητήσεις με τον Άρη για την απόκτηση του ποδοσφαιριστή, σημειώνοντας παράλληλα το ενδιαφέρον που είχαν δείξει τόσο η Ρέιντζερς όσο και η Γουότφορντ από Αγγλία και Σκωτία όσο και η Τραμπζονσπόρ από την Τουρκία. 

Το ρεπορτάζ των Άγγλων κάνει λόγο για ένα ποσό κοντά στα 4 εκατ. ευρώ (3,5 εκατ. λίρες), που εκτιμούν ότι κοστίζει ο ποδοσφαιριστής και το οποίο, όπως προσθέτουν δεν θα αποτελέσει εμπόδιο για τη Στόουκ, στην προσπάθειά της να φέρει τον Πάλμα στο νησί. Ο προπονητής της Στόουκ θέλει τον Πάλμα σύμφωνα με το ρεπορτάζ, για να προσθέσει δημιουργία και σκοράρισμα στην επίθεση.

Επισήμως πάντως δεν έχει φτάσει ακόμη κάποια πρόταση αλλά και όσες προτάσεις έχουν στα χέρια τους οι άνθρωποι του Άρη για τον Πάλμα είναι χαμηλότερες από την τιμή εκκίνησης.