Για την πρόκριση κόντρα στην Αραράτ μες στο «σπίτι» του ο Άρης

Άρης

i

Άρης/ ©Intime

Για την πρόκριση κόντρα στην Αραράτ μες στο «σπίτι» του ο Άρης

Αλέξης Σαββόπουλος 09:54 - 03.08.2023 / Ανανεώθηκε: 10:06 - 03.08.2023

Ο Άρης υποδέχεται την Αραράτ στο «Κλεάνθης Βικελίδης» στη ρεβάνς του 1-1 στο Γερεβάν στο πλαίσιο του δεύτερου προκριματικού γύρου του Conference League και θέλει να πάρει την πρόκριση μπροστά στον κόσμο του.

Ο Άρης αντιμετωπίζει την Αραράτ το βράδυ της Πέμπτης (3/8,21:15, Novasports Prime) στο πλαίσιο του δεύτερου προκριματικού γύρου του Conference League στο «Κλεάνθης Βικελίδης», που ανοίγει επίσημα τις θύρες του για πρώτη φορά φέτος. 

Οι κίτρινοι» θέλουν στη ρεβάνς του 1-1 στο Γενεβάν έχοντας και τον κόσμο στο πλευρό τους να πάρει την πρόκριση στην επόμενη φάση. Εκεί τους περιμένει ήδη η Ντιναμό Κιέβου. Ο Άρης είναι το φαβορί της αναμέτρησης, αλλά θα πρέπει να το αποδείξει και μέσα στο γήπεδο! 

Ο Άρης ολοκλήρωσε χθες την προετοιμασία του για την αποψινή αναμέτρηση με την Αραράτ κι ο Τόλης Τερζής πονοκεφαλιάζει με τον Νταβίντ Μόμπεργκ Κάρσλον. Ο τεχνικός του Άρη είδε τον Σουηδό μεσοεπιθετικό ν’ αποχωρεί με μυϊκό σπασμό. Δεν είναι δεδομένο ότι θα χάσει τη μάχη με τους Αρμένιους, αλλά σε κάθε περίπτωση είναι αμφίβολος κι αυτό είναι πλήγμα για τους «κιτρινόμαυρους». 

«Πρέπει να κάνουμε το χρέος μας και να περάσουμε στον επόμενο γύρο. Έχουμε αναλύσει τα λάθη του πρώτου παιχνιδιού και έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα. Θέλουμε να κάνουμε μια πειστική εμφάνιση και να αποδείξουμε ότι ήταν μια κακή παρένθεση η εμφάνιση στην Αρμενία. Περιμένουμε και τη βοήθεια του κόσμου και πρέπει να ανταποδώσουμε την συμπαράστασή τους. Είμαστε αποφασισμένοι να αλλάξουμε την κατάσταση και να κάνουμε αυτό που πρέπει, να είμαστε όπως πρέπει και να πάρουμε την πρόκριση. Μέσα στην εβδομάδα έκανα αρκετές κουβέντες με τα παιδιά, τόσο συνολικά όσο και τετ α τετ», δήλωσε μεταξύ άλλων ο Τόλης Τερζής στη συνέντευξη Τύπου.