Πρόβλημα στον Άρη με Κάρλσον πριν τη μάχη με την Αραράτ

Ο Κάρλσον.

i

©intime

Πρόβλημα στον Άρη με Κάρλσον πριν τη μάχη με την Αραράτ

Αλέξης Σαββόπουλος 22:32 - 02.08.2023 / Ανανεώθηκε: 10:04 - 03.08.2023

Με ένα απρόοπτο ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Άρη για τη ρεβάνς με την Αραράτ.

Ο Άρης ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για την αυριανή αναμέτρηση με την Αραράτ και ο Τόλης Τερζής πονοκεφαλιάζει με τον Νταβίντ Μόμπεργκ Κάρσλον.

Ο τεχνικός του Άρη είδε τον Σουηδό μεσοεπιθετικό ν’ αποχωρεί με μυϊκό σπασμό. Δεν είναι δεδομένο ότι θα χάσει τη μάχη με τους Αρμένιους, αλλά σε κάθε περίπτωση είναι αμφίβολος κι αυτό είναι πλήγμα για τους «κιτρινόμαυρους», παραμονή ενός τόσο κρίσιμου αγώνα.

Στο δελτίο του Άρη αναφέρεται: «Με την προπόνηση που έγινε απόψε στο Κλεάνθης Βικελίδης (ενεργοποίηση–προετοιμασία αγώνα) ολοκληρώθηκε η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του ΑΡΗ για την αυριανή εντός έδρας αναμέτρηση με την FC Ararat-Armenia (03/08, 21:15), στο πλαίσιο του 2ου προκριματικού γύρου του UEFA Europa Conference League της αγωνιστικής περιόδου 2023-2024 (1-1 το πρώτο παιχνίδι).

Ο Νταβίντ Μόμπεργκ Κάρλσον, που αισθάνθηκε ενοχλήσεις στη διάρκεια της προπόνησης, αποχώρησε για προληπτικούς λόγους και αύριο θα γίνει επανεκτίμηση της κατάστασής του».

Νωρίτερα, ο Μόουσες Οντουμπάτζο να θυμίσουμε ότι εκπροσώπησε τους παίκτες του Άρη στη συνέντευξη Τύπου. Ο έμπειρος αμυντικός είπε:

«Όλοι οι παίκτες αλλά και ο οργανισμός ξέρουμε πόσο σημαντικό ειναι να προκριθούμε. Δουλέψαμε όπως έπρεπε ώστε να είμαστε έτοιμοι να πάρουμε την πρόκριση».

Ο Νιγηριανός ρωτήθηκε και για την εμπειρία του να αγωνιστεί ως κεντρικός αμυντικός για να καλύψει το κενό του Μπράμπετς και ιδού τι απάντησε: «Όταν μου ζητήθηκε να παίξω στόπερ, δεν είχα θέμα. Τα πρώτα λεπτα ήταν λίγο δύσκολα αλλά μετά προσαρμόστηκα. Ευελπιστώ ότι θα είμαι με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση και πιο άνετος στο αυριανό παιχνίδι γιατί δούλεψα περισσότερο και στο τακτικό κομμάτι».

Όσο για το τι πρέπει να κάνει η ομάδα του ήταν σαφής: «Είναι ξεκάθαρο ότι πρέπει να σκοράρουμε για να πετύχουμε τον στόχο μας. Είτε στην κανονική διάρκεια είτε στην παράταση. Εχουμε αρκετά νέα πρόσωπα και θέλουμε λίγο χρόνο για να δέσουμε. Το μομέντουμ που θα μας δώσει ο κόσμος πρέπει να το εκμεταλλευτούμε και να βάλουμε έξτρα άγχος στον αντίπαλο».