Λύθηκε το συμβόλαιο του Νταμπό με τον Άρη
i

©Intime

Λύθηκε το συμβόλαιο του Νταμπό με τον Άρη

Αλέξης Σαββόπουλος 18:11 - 01.08.2023 / Ανανεώθηκε: 18:21 - 01.08.2023

Παρελθόν αποτελεί από τον Άρης ο Αφρικανό μέσος που δεν υπολογιζόταν από το club.

Παρελθόν και επίσημα αποτελεί ο Μπράιαν Νταμπό που σήμερα έλυσε κοινή συναινέσει το συμβόλαιό του με την ομάδα της Θεσσαλονίκης. Ο 31χρονος μέσος από την Μπουρκίνα Φάσο, βρισκόταν εκτός πλάνων από το τέλος της περσινής σεζόν και το τελευταίο διάστημα δεν συμμετείχε καν στις προπονήσεις και ακολουθούσε ατομικό πρόγραμμα. 

Εκτός της θέσης που ελευθερώνει στο ρόστερ, ο Άρης γλιτώνει και ένα μεγάλο ποσό αφού ο Νταμπό την τρέχουσα και τελευταία σεζόν του συμβολαίου του, θα εισέπραττε σχεδόν 400.000 ευρώ.

Λύνεται το συμβόλαιο του Νταμπό με τον Άρη - Προς Ιράν οδεύει ο 31χρονος μέσος
ΑΡΗΣ

11:15 - 31.07.2023

Λύνεται το συμβόλαιο του Νταμπό με τον Άρη - Προς Ιράν οδεύει ο 31χρονος μέσος

Κοντά στη λύση του συμβολαίου του ο 31χρονος αφρικανός μέσεος που εδώ και ένα μήνα έχει τεθεί εκτός ομάδας και προπονείται μόνος του. Η Σεπαχάν πιθανός προορισμός του με... ηγεμονικό συμβόλαιο.

Ο επόμενος σταθμός στην καριέρα του Νταμπό όπως φαίνεται θα είναι το Ιράν και η Σεπαχάν που τερμάτισε πέρσι στην δεύτερη θέση και είναι πολύ κοντά στην απόκτησή του.

Μάλιστα στην Αφρική από όπου κατάγεται κάνουν λόγο για ηγεμονικό συμβόλαιο δυο ετών με αποδοχές 1 εκατομμύριο ευρώ ετησίως, χωρίς τα μπόνους.