Οι δοκιμές του Τερζή στην τελευταία προπόνηση προμηνύουν αλλαγές στο βασικό σχήμα ενόψει της ρεβάνς με την Αραράτ
i

©arisfc

Οι δοκιμές του Τερζή στην τελευταία προπόνηση προμηνύουν αλλαγές στο βασικό σχήμα ενόψει της ρεβάνς με την Αραράτ

Αλέξης Σαββόπουλος 16:06 - 01.08.2023 / Ανανεώθηκε: 16:33 - 01.08.2023

Ο σίγουρος Μορόν και οι τρεις θέσεις που προβληματίζουν τον Τερζή για το βασικό σχήμα στη ρεβάνς με την Ντνίπρο.

Πρωινή προπόνηση στο Κλεάνθης Βικελίδης περιλάμβανε το σημερινό πρόγραμμα των ποδοσφαιριστών του Άρη. Προπόνηση που είχε τρόπον τινά τον χαρακτήρα δοκιμής των πλάνων του Τερζή εν όψει του δεύτερου αγώνα με την FC Ararat-Armenia (03/08, 21:15).

Ο προπονητής του Άρη δεν αποκάλυψε το σχήμα που σκέφτεται να παρατάξει αλλά από τις δοκιμές φάνηκε ότι θα προχωρήσει σε κάποιες διορθωτικές κινήσεις που αφορούν συγκεκριμένες θέσεις. Η πιο σίγουρη αλλαγή φαντάζει αυτή την κορυφή της επίθεσης με τον Μορόν να παίρνει τη θέση του Γκρέι. Ο Ισπανός έδειξε μεγάλη διάθεση στην παρθενική του συμμετοχή και όπως όλα δείχνουν θα ξεκινήσει στο βασικό σχήμα και όταν κουραστεί τη θέση του θα πάρει ο Τζαμαϊκανός.

Ερωτηματικό υπάρχει και για τρεις ακόμη θέσεις. Η μια αφορά το κέντρο. Η χρησιμοποίηση του Τζούρασεκ είναι πιθανή στο πλευρό του Ζουλ, παίρνοντας τη θέση του Ρουπ ώστε να υπάρχει μεγαλύτερη ασφάλεια ανασταλτικά. Ο Έλληνας τεχνικός προβληματίζεται και για τη θέση του αριστερού μπακ, με τον Φεράρι να διεκδικεί τη θέση από τον Ματαρίτα αλλά και αυτή του δεξιού εξτρέμ με τους Κάρλσον και Μενέντες να ερίζουν για τη μια θέση.

Το πρόγραμμα των συνεντεύξεων Τύπου

«Η ΠΑΕ Αρης ενημερώνει ότι αύριο, Τετάρτη (02/08), η συνέντευξη Τύπου του Απόστολου Τερζή και του Μόουζες Οντουμπάτζο θα διεξαχθεί στις 19:00 στην αίθουσα Τύπου του Κλεάνθης Βικελίδης.

Μισή ώρα νωρίτερα, στις 18:30, στον ίδιο χώρο θα διεξαχθεί η συνέντευξη Τύπου του προπονητή και ενός ποδοσφαιριστή της FC Ararat-Armenia (θα ακολουθήσει, στις 19:00, προπόνηση στο Κλεάνθης Βικελίδης)».