Oι αποχωρήσεις θα φέρουν νέες προσθήκες στον Άρη
i

@intime

Oι αποχωρήσεις θα φέρουν νέες προσθήκες στον Άρη

Αλέξης Σαββόπουλος 08:35 - 01.08.2023 / Ανανεώθηκε: 08:41 - 01.08.2023

Με την απόκτηση του Αανέμπα ο Άρης βάζει προσωρινά φρένο στις μεταγραφές. Ανοικτό το ενδεχόμενο νέων κινήσεων μόνο αν υπάρξουν κενά από αποχωρήσεις όπως του απλά Πάλμα.

Η επικείμενη έλευση του Ισμαελ Αανέμπα με τον οποίο υπάρχει προφορική συμφωνία, τακτοποιεί την εκκρεμότητα που υπήρχε με τον κεντρικό  αμυντικό και βάζει προσωρινά μια άνω τελεία στις προσθήκες του Άρη που με τον Γάλλο αμυντικό θα φθάσει τις 14. Αυτό δεν σημαίνει ότι κλείνει η πόρτα σε κάποια ακόμη κίνηση. Υπό μια προϋπόθεση όμως. Να υπάρξει αποχώρηση. Αν για παράδειγμα έρθει ικανοποιητική πρόταση για τον Πάλμα τότε ο Άρης θα τον αντικαταστήσει αμεσα αφού έχει κάνει ήδη προεργασία ώστε να είναι έτοιμος. 

Η τελευταία φορά που είχαμε τρεις ταυτόχρονες ελληνικές προκρίσεις σε προκριματικά ευρωπαϊκής διοργάνωσης (vid)
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

16:05 - 31.07.2023

Η τελευταία φορά που είχαμε τρεις ταυτόχρονες ελληνικές προκρίσεις σε προκριματικά ευρωπαϊκής διοργάνωσης (vid)

Με τη διαφαινόμενη πρόκριση του Παναθηναϊκού στον τρίτο προκριματικό γύρο του UEFA Champions League, αλλά και τους Άρη και ΠΑΟΚ να παραμένουν ζωντανοί στο κυνήγι της πρόκρισης στον αντίστοιχο του Conference League, θυμόμαστε πότε είχε ξανασυμβεί κάτι τέτοιο στο παρελθόν.

Ομοίως και για τον Γκρέι για τον οποίο, η πρόθεση των κιτρινόμαυρων είναι να βρεθεί τρόπος να αποχωρήσει. Οι άνθρωποι του Άρη έχουν κατά νου δυο πράγματα. Το ένα αφορά την πορεία στην Ευρώπη. Αν η ομάδα της Θεσσαλονίκης καταφέρει να προκριθεί και καταφέρει να κάνει το ίδιο και με την Ντινάμο Κιέβου τότε δημιουργούνται νέα δεδομένα. Το δεύτερο είναι ότι τον Αύγουστο και όσο πάμε προς το τέλος της μεταγραφικής περιόδου, προκύπτουν πάντα ευκαιρίες με παίκτες των οποίων το κασέ ήταν απαγορευτικό.