Πράσινο απο Φατόρε, «κλωτσάει» ο Σαμόρα για δανεισμό
i

@arisfc

Πράσινο απο Φατόρε, «κλωτσάει» ο Σαμόρα για δανεισμό

Αλέξης Σαββόπουλος 11:51 - 31.07.2023 / Ανανεώθηκε: 13:19 - 31.07.2023

Θετικός στο δανεισμό του στην Καλαμάτα ο Φατόρε, διστακτικός ο Σαμόρα… λόγω Εθνικής.

Ο Άρης προσπαθεί τις τελευταίες μέρες να αποσυμφορήσει σε ένα βαθμό το ρόστερ απο τους υπεράριθμους ποδοσφαιριστές και στο πλαίσιο αυτό, βρίσκεται σε συζητήσεις με τους Σαμόρα και Φατόρε στους οποίους έχει προτείνει τον δανεισμό τους στην Καλαμάτα, χωρίς να αλλάξει το οικονομικό σκέλος και τα χρήματα που έχουν συμφωνήσει να πάρουν απο τον Άρη.

Για τον Φατόρε, το ζήτημα είναι μόνο διαδικαστικό και ο νεαρός δεξιός μπακ θα αγωνιστεί τη νέα σεζόν στην ομάδα της Μεσσηνίας ώστε να πάρει παιχνίδια που δύσκολα θα βρει στον Άρη, έχοντας μπροστά του τους Οντουμπάτζο και Εμπακατά. Αντίθετα με τον Άλβαρο Σαμόρα, τα πράγματα δεν είναι τόσο απλά αφού αντιρρήσεις φαίνεται να έχει τόσο η προηγούμενη ομάδα του, η Σαπρίσα που διατηρεί ένα ποσοστό μεταπώλησης 40% αλλά και η πλευρά του παίκτη. Ο Άρης, με δεδομένο ότι ο Σαμόρα είναι αυτή τη στιγμή ο 6ος ξένος, άρα ο πλεονάζων, πρότεινε στον νεαρό να πάει στην Καλαμάτα ώστε να πάρει παιχνίδια και να επιστρέψει πιο έτοιμος την επόμενη σεζόν.

Λύνεται το συμβόλαιο του Νταμπό με τον Άρη - Προς Ιράν οδεύει ο 31χρονος μέσος
ΑΡΗΣ

11:15 - 31.07.2023

Λύνεται το συμβόλαιο του Νταμπό με τον Άρη - Προς Ιράν οδεύει ο 31χρονος μέσος

Κοντά στη λύση του συμβολαίου του ο 31χρονος αφρικανός μέσεος που εδώ και ένα μήνα έχει τεθεί εκτός ομάδας και προπονείται μόνος του. Η Σεπαχάν πιθανός προορισμός του με... ηγεμονικό συμβόλαιο.

Προοπτική στην οποία φαίνεται να είναι διστακτική η πλευρά του παίκτη που έχει στο μυαλό της και την Εθνική ομάδα της Κόστα Ρίκα στην οποία ο Σαμόρα είναι ενεργό μέλος και περιμένει μάλιστα ότι θα βρίσκεται στις κλήσεις που θα έρθουν τον Σεπτέμβριο. Αυτό που στην ουσία φοβάται ο παίκτης είναι ότι μετακίνησή του σε ομάδα χαμηλότερης κατηγορίας μπορει να έχει επίπτωση στην παρουσία του στην Εθνική ομάδα. Το θέμα θα ξεκαθαρίσει τις επόμενες μέρες, σε συνάντηση που θα γίνει μαζί του στην οποία θα αναλυθούν όλα τα δεδομένα.