Οι Ισπανοί επιμένουν για Άρη και Μοντόγια- Τι πραγματικά ισχύει

Μάρτιν Μοντόγια

i

© ss Youtube

Οι Ισπανοί επιμένουν για Άρη και Μοντόγια- Τι πραγματικά ισχύει

Αλέξης Σαββόπουλος 16:40 - 30.07.2023 / Ανανεώθηκε: 16:46 - 30.07.2023

Ο Άρης πραγματικά ασχολήθηκε με τον Χιλιανό της Μπέτις αλλά μόνο όταν τέθηκε θέμα αποχώρησης κάποιου εκ των Οντουμπάτζο και Εμπακατά.

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά σε ρεπορτάζ της: «Ο παίκτης της Μπέτις, Μαρτίν Μοντόγια, τον οποίο θέλει η Ράγιο Βαγιεκάνο για δεξί μπακ, είναι κοντά στη λύση του συμβολαίου του. 

Ο Χιλιανός προπονητής Μανουέλ Πελεγκρίνι δεν υπολογίζει τον πρώην παίκτη της Μπαρτσελόνα, που είναι μία από τις επιλογές που «χειρίζεται» η διοίκηση της Ράγιο. Κάποιες πληροφορίες λένε ότι και ο Άρης Θεσσαλονίκης θα μπορούσε να είναι ένας προορισμός σας».

Ο Άρης είναι η αλήθεια ότι ασχολήθηκε με τον Μοντογια πάντα όμως υπό την προϋπόθεση ότι θα αποχωρήσει κάποιος από τους Εμπακατα και Οντουμπάτζο που καλύπτουν το δεξί άκρο της άμυνας. 

Πρόσφατα προέκυψε μάλιστα ενδιαφέρον ομάδας σπο το Ντουμπάϊ για τον νιγηριανό που όμως δεν προχώρησε. Έκτοτε η περίπτωση του Μοντογια έχει μπει στο περιθώριο και θα επανέλθει μόνο εφόσον αποχωρήσει κάποιος και αν με το τότε ο παίκτης παραμένει διαθέσιμος.