Κοντά σε στόπερ ο Άρης - Πάνε για δανεισμό Σαμόρα και Φατόρε
i

Σαμόρα@arisfc

Κοντά σε στόπερ ο Άρης - Πάνε για δανεισμό Σαμόρα και Φατόρε

Αλέξης Σαββόπουλος 08:25 - 30.07.2023 / Ανανεώθηκε: 08:31 - 30.07.2023

Το… άκυρο του Ρουίθ στρεφει τους κιτρινόμαυρους σε άλλο στόπερ. Στο τελικό στάδιο οι διαπραγματεύσεις. Στην Καλαμάτα πιθανό να δοθούν δανεικοί Σαμόρε και Φατόρε για να πάρουν παιχνίδια.

Ο επαναληπτικός με την Αραράτ και η αναγκαιότητα της πρόκρισης, βάζουν προσωρινά στο περιθώριο οποιεσδήποτε μεταγραφικές σκέψεις, πέρα φυσικά από την απόκτηση στόπερ  που βρίσκεται σε απόλυτη προτεραιότητα. Ο Αρης θέλει μέσα στην εβδομάδα να έχει κλείσει τον κεντρικό αμυντικό και αυτός δεν θα είναι ο Βίκτορ Ρουίθ που ετοιμάζεται για άλλες πολιτείες και δεν φαίνεται να συζητάει την προοπτική να έρθει στον Αρη και το ελληνικό πρωτάθλημα. 

Οι άνθρωποι του Αρη αυτό που θέλουν είναι ο κεντρικός αμυντικός να προλάβει να δηλωθεί για τα ματς με την Ντινάμο Κιέβου, εφόσον την Πέμπτη η ομάδα της Θεσσαλονίκης πάρει το εισιτήριο της πρόκρισης. Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Sportal, ο εκλεκτός έχει βρεθεί και οι δυο πλευρές βρίσκονται το τελικό στάδιο των διαπραγματεύσεων με την ελπίδα να επιτευχθεί και η οριστική συμφωνία και ο παίκτης να έρθει στη Θεσσαλονίκη. Εφόσον κλείσει ο στόπερ που θα πλαισιώσει τους Φαμπιάνο και Μπράμπετς, οι κιτρινόμαυροι δεν θα βιαστούν για κάποια άλλη κίνηση αφού θέλουν πρώτα να δουν πως θα εξελιχθεί η ευρωπαική πορεία της ομάδας, καθώς δεδομένα προς το τέλος Αυγούστου προκύπτουν ευκαιρίες στην αγορά.

Απο την άλλη είναι δεδομένη η επιθυμία αποσυμφόρησης του ρόστερ με τον δανεισμό κάποιων που θεωρούνται πλεονάζοντε ς. Στην κατηγορία αυτή ανήκουν Σαμόρα και Φατόρε. Ο δεύτερος με Οντουμπάτζο και Εμπακατά, δύσκολα θα βρεί χώρο και χρόνο συμμετοχής ενώ ο Κοσταρικανός καταλαμβάνει θέση ξένου (ήδη ο Αρης έχει έξι). Ετσι η σκέψη που υπάρχει είναι να παραχωρηθούν δανεικοί στην Καλαμάτα ώστε να πάρουν παιχνίδια και ανάλογα με την εξέλιξή τους να επανεκτιμηθεί η περίπτωσή τους.