Άρης: Νίκη με ανατροπή στο τοπικό ντέρμπι για την Αραράτ

Μακάμπι Χάιφα - Άρης

i

© Intime

Άρης: Νίκη με ανατροπή στο τοπικό ντέρμπι για την Αραράτ

Αλέξης Σαββόπουλος 21:53 - 30.07.2023 / Ανανεώθηκε: 22:00 - 30.07.2023

Η Αραράτ ξεκίνησε με νίκη τις υποχρεώσεις της στο Πρωτάθλημα Αρμενίας, αφού νίκησε την… Αραράτ με 1-3 για την πρώτη αγωνιστική. 

Με ανεβασμένη την ψυχολογία έρχεται στη Θεσσαλονίκη Αραρατ ενόψει του επαναληπτικού της προσεχούς Πέμπτης (3/8) στο Κλεάνθης Βικελίδης. 

Η αντίπαλος του Αρη ξεκίνησε με σπουδαίο διπλό τις υποχρεώσεις της στο πρωτάθλημα της χώρας της κόντρα στην άλλη… Αραράτ, αυτή με την οναμασία Ερεβάν. 

Νίκη που ήρθε μάλιστα με ανατροπή αφού οι ποδοσφαιριστές της Αραράτ Αρμένια βρέθηκαν να χάνουν από την Αραράτ Ερεβάν στο 19ο λεπτό, όμως ανέτρεψαν το εις βάρος τους σκορ και με ένα τέρμα του Γκμπομαντού στο 65΄(είχε περάσει ως αλλαγή στο ματς της προηγούμενης Πέμπτης) και δύο γκολ του Γιένε στο 82 και το 90+5 πήραν το… τρίποντο και πλέον έρχονται στη Θεσσαλονίκη, όντας σε πολύ καλή ψυχολογική κατάσταση για το ματς της Πέμπτης με τον Άρη.

Η ενδεκάδα που επέλεξε σήμερα ο Βαρντάν Μανασιάν ήταν: Μπεγκλαριάν, Τερτεριάν, Ντα Σίλβα, Μπουένο, Αμπαρτσουγιάν, Χακομπιάν, Μουραντιάν, Τέρα, Αβανεσιάν, Σερομπιάν, Εζά