Λύνεται το συμβόλαιο του Νταμπό με τον Άρη - Προς Ιράν οδεύει ο 31χρονος μέσος
i

@intime

Λύνεται το συμβόλαιο του Νταμπό με τον Άρη - Προς Ιράν οδεύει ο 31χρονος μέσος

Αλέξης Σαββόπουλος 11:15 - 31.07.2023 / Ανανεώθηκε: 17:27 - 31.07.2023

Κοντά στη λύση του συμβολαίου του ο 31χρονος αφρικανός μέσεος που εδώ και ένα μήνα έχει τεθεί εκτός ομάδας και προπονείται μόνος του. Η Σεπαχάν πιθανός προορισμός του με... ηγεμονικό συμβόλαιο.

Ένα «αγκάθι» λιγότερο θα έχει διαχειριστεί ο Άρης τις επόμενες μέρες αφού ο Μπράιαν Νταμπό, βρίσκεται όπως όλα δείχνουν κοντά στη λύση του συμβολαίου του με την ομάδα της Θεσσαλονίκης. Ο 31χρονος μέσος απο την Μπουρκίνα Φάσο, βρίσκεται εκτός πλάνων από το τέλος της περσινής σεζόν και το τελευταίο διάστημα δεν συμμετείχε στις προπονήσεις και ακολουθούσε ατομικό πρόγραμμα. 

Ο Νταμπό το διάστημα αυτό, αναζητούσε παράλληλα τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Συζητούσε με την Κοτσαέλι, αλλά δεν προχώρησε, είχε επαφές με ομάδες από την Αραβία, αλλά όπως φαίνεται το Ιράν θα είναι ο επόμενος σταθμός στην καριέρα του.

Σύμφωνα με όσα γράφουν στο Ιράν και πιο συγκεκριμένα η ιστοσελίδα «tasnimnews.com» που κάνει λόγο για ενδιαφέρον της Σεπαχάν για τον ποδοσφαιριστή και μάλιστα κάνει λόγο η ιρανική ομάδα που τερμάτισε πέρσι στην δεύτερη θέση, είναι πολύ κοντά στην απόκτησή του.

Στην Αφρική από όπου κατάγεται κάνουν λόγο για ηγεμονικό συμβόλαιο, όπως η ιστοσελίδα matchafrique αναφέρει μεταξύ άλλων: “Μετά από μια σεζόν στον Αρη Θεσσαλονίκης στο ελληνικό πρωτάθλημα, ο Μπράιαν Νταμπό βρήκε νέο προορισμό. Θα συνεχίσει την καριέρα του στη Σεπαχάν στο Ιράν. Ο παίκτης θα πάει ως ελεύθερος. Το συμβόλαιο θα είναι διάρκειας δύο ετών, με αποδοχές 1 εκατομμύριο ευρώ ετησίως, χωρίς τα μπόνους”.