Άρης: Επόμενοι προς αποχώρηση, Πίρσμαν και Ενκουλού

Ο Κεσχρίντα με τον Πίρσμαν.

i

©intime

Άρης: Επόμενοι προς αποχώρηση, Πίρσμαν και Ενκουλού

Αλέξης Σαββόπουλος 10:00 - 01.07.2023 / Ανανεώθηκε: 11:10 - 01.07.2023

Τα διαδικαστικά απομένουν για τη λύση της συνεργασίας με Πίρσμαν και Ενκουλού και ακολουθούν οι πιο δύσκολες περιπτώσεις των Νταμπό και Γκρέι.

Μετά τον Μαζικού που πήγε στη Σερβέτ, τον Ματέο που μεταγράφηκε στην Άτλας και τον νεαρό Χρυσόπουλο στην ΑΕΚ, άλλος ένας παίκτης του Άρη, βρίσκεται με το ενάμιση πόδι εκτός Κλεάνθης Βικελίδης. Ο λόγος για τον Μάρβιν Πίρσμαν που είναι περιττή πολυτέλεια για το αριστερό άκρο της άμυνας, μετά την απόκτηση των Ματαρίτα και Φεράρι και έφυγε ήδη για Ολλανδία.

Τον έμπειρο αριστερό μπακ επιθυμεί να εντάξει στο ρόστερ της η Χρόνινχεν που περιμένει την κίνηση του Άρη για να του στείλει τα εισιτήρια, αφού έχει συμφωνήσει μαζί του. Μόλις ο Πίρσμαν εξασφαλίσει την ελευθέρας του από την ομάδα της Θεσσαλονίκης θα ολοκληρώσει ένα τριετή κύκλο στο ελληνικό πρωτάθλημα, με ΠΑΣ Γιάννινα και Άρη και θα επιστρέψει μετά από χρόνια στην Ολλανδία όπου έχει αγωνιστεί και στο παρελθόν.

Στην τελική του ευθεία επίσης έχει μπει και το θέμα της λύσης του συμβολαίου με τον Ενκουλού. Ο παίκτης έχει εκφράσει την επιθυμία να λύσει κοινή συναινέσει το συμβόλαιό του και το μόνο που μένει για να συμβεί αυτό είναι να διευθετηθεί μια οφειλή που υπάρχει προς τον Καμερουνέζο από την περσινή σεζόν αφού δεν αξιώνει χρήματα για τον επόμενο και τελευταίο χρόνο της συνεργασίας του με τον Άρη.

Εφόσον όλα κυλήσουν ομαλά με τους δυο παίκτες, θα απομένουν για τον Ρόμπερτ Παλίκουτσα, τα δυο… αγκάθια με Νταμπό και Γκρέι. Ο Νταμπό άλλωστε δεν ταξίδεψε με την αποστολή στη Φιλιππούπολη. Πιο εύκολο σαφώς του Αφρικανού μέσου που έχει έναν ακόμη χρόνο συμβολαίου και με μεγαλύτερο βαθμό δυσκολίας του Τζαμαϊκανού που έχει ακόμη τρία και μάλιστα με πολύ υψηλές απολαβές.