Άρης: «Τελειώνει» ο Ενκουλού

Άρης: «Τελειώνει» ο Ενκουλού

Αλέξης Σαββόπουλος 14:57 - 20.06.2023 / Ανανεώθηκε: 15:08 - 20.06.2023

Σε διαδικασία λύσης του συμβολαίου του με τον Άρη βρίσκεται ο Καμερουνέζος στόπερ που δεν θα επιστρέψει τη Θεσσαλονίκη.

Από τον Μάιο, το Sportal σας είχε προϊδεάσει για την απόφαση του Άρη να μην διατηρήσει τον Ενκουλού στο ρόστερ και την επόμενη χρονιά και τελευταία του συμβολαίου του. Η πρόθεση αυτή επιβεβαιώνεται αφού ο διεθνής Καμερουνέζος κεντρικός αμυντικός βρίσκεται σε διαδικασία λύσης του συμβολαίου του με την ΠΑΕ Άρης.

Για τον λόγο αυτό ο παίκτης δεν θα επιστρέψει καν στη Θεσσαλονίκη και τις διαπραγματεύσεις με τον Ρόμπερτ Παλίκουτσα έχει αναλάβει ο ατζέντης του. Σύμφωνα με τις πληροφορίες το διαζύγιο θα είναι συναινετικό αφού ο παίκτης δεν αξιώνει αποζημίωση και ζητάει να εξοφληθεί μόνο τα δεδουλευμένα της περσινής σεζόν.

Ποινή αφαίρεσης 3 βαθμών για Μήτρογλου

Εξάλλου ο Διαιτητικό Δικαστήριο Ποδοσφαίρου της ΕΠΟ κατά την τελευταία του συνεδρίαση, έκανε δεκτή την αίτηση του Κώστα Μήτρογλου κατά της ΠΑΕ Άρης προχωρώντας στο στάδιο της ενεργοποίησης της ποινής της αφαίρεσης 3 βαθμών από τον βαθμολογικό πίνακα του πρωταθλήματος, εντός προθεσμίας 5 εργάσιμων ημερών. Πρόκειται για τη γνωστή οφειλή της κιτρινόμαυρης ΠΑΕ προς τον Έλληνα ποδοσφαιριστή ύψους 200.000 ευρώ από τα συνολικά 600 χιλιάρικα που του είχαν επιδικαστεί.

Στην ΠΑΕ Άρης υποστηρίζουν ότι δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας αφού η απόφαση εκδόθηκε μετά την επικύρωση της βαθμολογίας που έχει ήδη γίνει και υπογραμμίζουν ότι ως το τέλος του μήνα και όχι πριν την έναρξη του νέου πρωταθλήματος, ο παίκτης θα εξοφληθεί, έχοντας ήδη εισπράξει ένα μεγάλο μέρος, από τα οφειλόμενα τα οποία ουδέποτε δούλεψε…