«Χαιρετάει» τον Ενκουλού και φέρνει στόπερ ο Άρης
i

©Intime

«Χαιρετάει» τον Ενκουλού και φέρνει στόπερ ο Άρης

Η πολύ πιθανή λύση του συμβολαίου του Καμερουνέζου θα ανοίξει τον δρόμο για την έλευση ενός κεντρικού αμυντικού με τον οποίο βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις ο Παλίκουτσα.

Ο Ρόμπερτ Παλίκουτσα στη δήλωσή που έκανε με αφορμή την έναρξη της προετοιμασίας προανήγγειλε αρκετές προσθήκες ως τα τέλη Ιουνίου. Η μια από αυτές πιθανότατα θα είναι ενός κεντρικού αμυντικού. 

Υπόθεση που σχετίζεται άμεσα με την πρόθεση του club, να αποδεσμευτεί από το συμβόλαιο και τη θέση που καλύπτει ο Νικολά Ενκουλού. Ούτως ή άλλως είχε στο πλάνο του να αποκτήσει στόπερ, ακόμη και στο σενάριο που παραμονής του Καμερουνέζου ώστε να δημιουργηθεί μια αξιόλογη τετράδα.

Σύμμαχος στην επιθυμία του Άρη φαίνεται ότι είναι και ο ίδιος ο Ενκουλού σύμφωνα με πληροφορίες του Sportal. Η πλευρά του έμπειρου διεθνή Καμερουνέζου κεντρικού αμυντικού έχει ήδη ενημερωθεί για τις προθέσεις της ομάδας της Θεσσαλονίκης και δεν είναι αρνητική σε αυτό το ενδεχόμενο. 

Μεταφέρει μάλιστα μια διάθεση το διαζύγιο να είναι αναίμακτο ανάμεσα στις δυο πλευρές και για αυτό το λόγο και ο ίδιος ο παίκτης φέρεται να βρίσκεται σε αναζήτηση ομάδας. Στο πολύ πιθανό σενάριο που ο Ενκουλού λύσει το συμβόλαιό του, τότε ο Άρης άμεσα θα προσθέσει στο ρόστερ ένα κεντρικό αμυντικό. 

Ο Ρόμπερτ Παλίκουτσα βρίσκεται εδώ και καιρό σε συζητήσεις με 2-3 περιπτώσεις κεντρικών αμυντικών που έχουν αξιολογηθεί και ταιριάζουν στο αγωνιστικό και οικονομικό προφίλ που έχει φτιάξει ο Κροάτης.