Άρης: Ο Ρουπ και οι αδειούχοι
i

@intime

Άρης: Ο Ρουπ και οι αδειούχοι

Αλέξης Σαββόπουλος 13:39 - 16.06.2023 / Ανανεώθηκε: 13:39 - 16.06.2023

Οι υπογραφές λείπουν για να ενσωματωθεί στην προετοιμασία και ο Γερμανός που βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη. Τι γίνεται με τους υπόλοιπους απόντες.

Στις αρκετές απουσίες της χθεσινής πρώτης προπόνησης του Άρη (οι διεθνείς Γιάκουμπ Μπράμπετς (Τσεχία) και Νικολά Ενκουλού (Καμερούν), Χουλιάν Κουέστα, Μόουζες Οντουμπάτζιο και Αντρέ Γκρέι έχει δοθεί επιπλέον άδεια, λόγω του γάμου τους) συγκαταλέγεται και το όνομα του Λούκας Ρουπ. Ο Γερμανός μέσος δεν ήταν στο Ρύσιο αφού ναι μεν έχει συμφωνήσει με την ομάδα της Θεσσαλονίκης για ένα χρόνο, πλην όμως δεν έχουν πέσει ακόμη οι υπογραφές. Οι λόγοι είναι τυπικοί και ο 32χρονος παίκτης αναμένεται να υπογράψει άμεσα το νέο του συμβόλαιο, να περάσει από εξετάσεις και να ενσωματωθεί στην προετοιμασία. Ήδη πάντως βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη και κάνει ατομικές προπονήσεις προκειμένου να μην χάνεται πολύτιμος χρόνος.

Οσο για τους αδειούχους, οι έχοντες έξτρα άδεια λόγω γάμου (Κουέστα, Γκρέι, Οντουμπάτζο) αναμένονται να επιστρέψουν τη Δευτέρα στη Θεσσαλονίκη και να πετάξουν κανονικά με την αποστολή για Ισραήλ, ο Μπράμπετς έχει υποχρεώσεις με την Εθνική Τσεχίας ως τις 20/6 και ο Ενκουλού βρίσκεται σε άδεια για λίγες μέρες μετά τις υποχρεώσεις του με την Εθνική Καμερούν, αλλά ούτως ή άλλως θα μπει σε συζητήσεις με τον Αρη για να λύσει το συμβόλαιό του.