Άρης: Μετά το Ισραήλ πάει Μπάνσκο
i

©Intime

Άρης: Μετά το Ισραήλ πάει Μπάνσκο

Αλέξης Σαββόπουλος 22:13 - 15.06.2023 / Ανανεώθηκε: 22:14 - 15.06.2023

Στη γειτονική Βουλγαρία θα μεταβεί η αποστολή του Άρη μετά την επιστροφή από το Ισραήλ για δυο φιλικά, το ένα εκ των οποίων με την Μπότεφ. Me CSKA το πρώτο φιλικό στη Θεσσαλονίκη.

Οριστικοποιήθηκε το πρόγραμμα της καλοκαιρινής προετοιμασίας του Άρη, στο διάστημα πριν από το πρώτο ευρωπαϊκό παιχνίδι. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης θα πραγματοποιήσει δυο ολιγοήμερα ταξίδια στο εξωτερικό για φιλικούς αγώνες. Πρώτος σταθμός το Ισραήλ από τις 21 έως 25 Ιουνίου κι έπειτα η Βουλγαρία με αναχώρηση την 1η Ιουλίου.

Αναλυτικά η ενημέρωση της κιτρινόμαυρης ΠΑΕ αναφέρει:

Σε συνέχεια της ενημέρωσης για το πρόγραμμα της προετοιμασίας, μετά τη μετάβαση στο Ισραήλ (21/06-25/06) και τα φιλικά παιχνίδια με την Maccabi Haifa, την 1η Ιουλίου η αποστολή του Αρη θα αναχωρήσει για το Μπάνσκο της Βουλγαρίας.

Στο αθλητικό κέντρο της γειτονικής χώρας η ομάδα μας θα παραμείνει έως τις 5 Ιουλίου, ενώ στις 2 Ιουλίου έχει προγραμματιστεί η διεξαγωγή φιλικού αγώνα με την Botev Plovdiv στην έδρα της.

Να σημειωθεί ότι για τις 5 Ιουλίου, πριν από την επιστροφή της αποστολής της ομάδας μας στη Θεσσαλονίκη, αναμένεται η διεξαγωγή ενός ακόμη φιλικού επί βουλγαρικού εδάφους (τις επόμενες μέρες θα ανακοινωθούν περισσότερες λεπτομέρειες).

Το πρώτο φιλικό παιχνίδι επί ελληνικού εδάφους είναι προγραμματισμένο για τις 9 Ιουλίου με αντίπαλο την FC CSKA 1948 στο Κλεάνθης Βικελίδης.