Νέος Team Manager του Άρη ο Γιώργος Γκουγκουλιάς

Γιώργος Γκουγκουλιάς

i

©ΠΑΕ Άρης

Νέος Team Manager του Άρη ο Γιώργος Γκουγκουλιάς

Αλέξης Σαββόπουλος 17:13 - 14.06.2023 / Ανανεώθηκε: 17:14 - 14.06.2023

Ο Άρης ανακοίνωσε την έναρξη συνεργασίας με τον Γιώργο Γκουγκουλιά, ο οποίος θα αναλάβει τα καθήκοντα του Team Manager.

Ο Άρης ανακοίνωσε την έναρξη  συνεργασίας με τον Γιώργο Γκουγκουλιά, ο οποίος ανέλαβε τα καθήκοντα του Team Manager της ομάδας. Ο Γκουγκουλιάς υπήρξε στο παρελθόν ποδοσφαιριστής των «κίτρινων» για τέσσερις σεζόν από το 2004-05 μέχρι το 2007-08. 

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Άρης: 

«Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Γιώργο Γκουγκουλιά, ο οποίος αναλαμβάνει καθήκοντα Team Manager στην ομάδα μας.

Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ εύχεται στον Γιώργο Γκουγκουλιά, που επιστρέφει στην οικογένειά μας (φόρεσε τη φανέλα της ομάδας μας από το 2005 έως το 2008), καλή επιτυχία στα νέα του καθήκοντα.

Πρώην τεχνικός διευθυντής του Άρη: «Ο Γκουαρδιόλα είχε έρθει στη Θεσσαλονίκη, αλλά είδε καρότσια σούπερ-μάρκετ και πήραμε τον Όγιος – Χάσαμε τον Μάτα για 30.000»
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

00:16 - 13.06.2023

Πρώην τεχνικός διευθυντής του Άρη: «Ο Γκουαρδιόλα είχε έρθει στη Θεσσαλονίκη, αλλά είδε καρότσια σούπερ-μάρκετ και πήραμε τον Όγιος – Χάσαμε τον Μάτα για 30.000»

Σε μία απίστευτη αποκάλυψη προχώρησε ο πρώην τεχνικός διευθυντής του Άρη, Γιάννης Κόντης, ο οποίος υποστήριξε πως οι «κίτρινοι» προσπάθησαν να κλείσουν τον Πεπ Γκουαρδιόλα, όμως οι τριτοκοσμικές συνθήκες που επικρατούσαν τότε εμπόδισαν την μετακίνηση.

«Ευχαριστώ τον κ. Καρυπίδη για την εμπιστοσύνη»

«Είμαι χαρούμενος που επέστρεψα στην οικογένεια του ΑΡΗ από ένα νέο ρόλο. Θέλω να ευχαριστήσω τον κ. Καρυπίδη για την εμπιστοσύνη στο πρόσωπό μου.

Επιστρέφω στην ομάδα με μεγάλη όρεξη για δουλειά. Θα κάνω τα πάντα για να ανταποκριθώ με επιτυχία στα νέα μου καθήκοντα και να βάλω το δικό μου λιθαράκι για να πετύχει ο ΑΡΗΣ τους στόχους του», δήλωσε ο νέος Team Manager της ομάδας μας, Γιώργος Γκουγκουλιάς, στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ ΑΡΗΣ».

Την ίδια ώρα που ο Άρης απέκτησε νέο Team Manager, όπως φαίνεται θα υπάρξει μια αποχώρηση, αυτή του Ιτούρμπε. Ο Παραγουανός ήταν αρκετό καιρό  σε επαφή με την Γκρέμιο και τελικά σύμφωνα με πληροφορίες του Sportal θα συνεχίσει εκεί την καριέρα του. Η βραζιλιάνικη ομάδα του προσφέρει 350.000 ευρώ και το συμβόλαιο που θα υπογράψει θα είναι διετές. Το μόνο που μένει για την ολοκλήρωση της μεταγραφής είναι οι υπογραφές και η ανακοίνωση. 

Παράλληλα οι φήμες που ήθελαν τον Λουίς Πάλμα να έχει συμφωνήσει με τη Φενέρμπαχτσε διαψεύστηκαν. Πιο αναλυτικά τουρκικά δημοσιεύματα είχαν κάνει λόγο πως η Φενέρ είναι έτοιμη να κάνει πρόταση στην ομάδα της Θεσσαλονίκης τριών εκατομμυρίων ευρώ συν τα μπόνους, ενώ ο ίδιος ο παίκτης λέγεται πως θα παίρνει τον χρόνο 600.000 ευρώ.