Άρης: Επαφή και με τον Χουτεσιώτη
i

Χουτεσιώτης@intime

Άρης: Επαφή και με τον Χουτεσιώτη

Αλέξης Σαββόπουλος 08:20 - 13.06.2023 / Ανανεώθηκε: 09:04 - 13.06.2023

Η ομάδα της Θεσσαλονίκης έκανε κρούση και στον έλληνα Έλληνα τερματοφύλακα που προστέθηκε στη λίστα των κιτρινόμαυρων που αναζητούν αυτόν που θα πλαισιώσει τον Κουέστα.

Η διαφορά που εξακολουθεί να υπάρχει με τον Σιαμπάνη αναγκάζει τον Αρη να ρίξει το βάρος του στην απόκτηση ενός ακόμη τερματοφύλακα που θα πλαισιώσει τον Κουέστα, που λόγω γάμου μάλιστα θα απουσιάσει απο τις πρώτες μέρες της προετοιμασίας. Εκτός του Τσιφτσή για την οποία έχουμε γράψει, η ομάδα της Θεσσαλονίκης, εδώ και λίγο καιρό εξετάζει και έναν από τους πιο σταθερούς τερματοφύλακες την τελευταία διετία στη Σούπερ Λιγκ, τον Λευτέρη Χουτεσιώτη. Ο 28χρονος τερματοφύλακας θα μείνει ελεύθερος μετά τον υποβιβασμό του Ιωνικού (έχει συμβόλαιο πάνω από 100.000 ευρώ) και βρίσκεται σε αναζήτηση ομάδας. Πριν από λίγες μέρες, ο Αρης επικοινώνησε με την πλευρά του ποδοσφαιριστή προκειμένου να διευρενήσει τις προθέσεις του και ποιές θα μπορούσε να είναι οι οικονομικές του απαιτήσεις, αλλά έκτοτε δεν έχει υπάρξει νεότερη επαφή. Ο Αρης προφανώς εξετάζει και τις άλλες του επιλογές τόσο απο την διεθνή όσο και την εγχώρια αγορά, μέχρι να αποφασίσει ποιος θα είναι ο εκλεκτός.

Βασικός και αναντικατάστατος κάτω από τα δοκάρια του Ιωνικού από τη στιγμή που η ομάδα της Νίκαιας επέστρεψε στη μεγάλη κατηγορία, με μερικές εξαιρετικές εμφανίσεις. Πέρσι κατέγραψε 31 συμμετοχές στην πολύ καλή σεζόν του Ιωνικού και κέρδισε τον τίτλο του κορυφαίου τερματοφύλακα της Super League,  ενώ φέτος δεν έχασε λεπτό στα 26 ματς της κανονικής περιόδου, αλλά και στα επτά που ακολούθησαν στα playouts.

Σιαμπάνης: Ο Αρης θέλει να τον κρατήσει… ο ίδιος να κάνει restart
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

15:44 - 24.05.2023

Σιαμπάνης: Ο Αρης θέλει να τον κρατήσει… ο ίδιος να κάνει restart

Το κρίσιμο καλοκαίρι του 23χρονου τερματοφύλακα του οποίου το συμβόλαιο με τον Αρη ολοκληρώνεται. Επιθυμία του Παλίκουτσα να παραμείνει και του ίδιου να κάνει τη επανεκκίνηση στην καριέρα του.

Είναι προϊόν των ακαδημιών του Ολυμπιακού και έκανε το ντεμπούτο του στο Πρωτάθλημα σε έναν αγώνα εναντίον του Πανθρακικού στις 3 Απριλίου του 2016. Έκανε μόνο επτά επίσημες εμφανίσεις με τον Ολυμπιακό και το καλοκαίρι του 2019 που έμεινε ελεύθερος, μετακόμισε στα Γιάννινα. Έμεινε δυο σεζόν εκεί κάνοντας 37 παιχνίδια. Έχει αγωνιστεί επίσης σε όλες τις μικρές Εθνικές ομάδες με συνολικά 10 εμφανίσεις.