Άρης: Στην αφετηρία με αρκετούς αστερίσκους
i

©Intime

Άρης: Στην αφετηρία με αρκετούς αστερίσκους

Ξεκίνημα με εργομετρικές και ιατρικές εξετάσεις αλλά με παρόντες 14 μόλις ποδοσφαιριστές, πολλές απουσίες και ακόμη πιο πολλές εκκρεμότητες.

Αντίστροφα μετρούν οι ποδοσφαιριστές του Άρη για την πρώτη προπόνηση που θα γίνει την Πέμπτη (15/6) το απόγευμα στο προπονητικό κέντρο της ομάδας στο Ρύσιο. Από σήμερα, ανά γκρουπ, θα αρχίσουν να περνούν από εργομετρικές και ιατρικές εξετάσεις σε μια εκκίνηση που κατά τα φαινόμενα δεν θα περιλαμβάνει κανένα απολύτως νέο πρόσωπο και κάποιους ποδοσφαιριστές που ενδεχομένως στο τέλος του καλοκαιριού να μην βρίσκονται στο ρόστερ της ομάδας. Οι απουσίες θα είναι πολλές και οι επιλογές ακόμη λιγότερες για τον προπονητή, που τουλάχιστον στο πρώτο σκέλος, θα κάνει προετοιμασία μετ΄ εμποδίων, με ελάχιστους παίκτες που θα αποτελέσουν τον βασικό κορμό της ομάδας τη νέα σεζόν και αρκετούς νεαρούς για να καλυφθούν τα κενά.

Το πρόγραμμα της πρώτης προπόνησης και τα φιλικά με τη Μακάμπι Χάιφα
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

15:26 - 11.06.2023

Το πρόγραμμα της πρώτης προπόνησης και τα φιλικά με τη Μακάμπι Χάιφα

Λίγες μέρες πριν από την επιστροφή των παικτών του Άρη στο γήπεδο, το Sportal δίνει αναλυτικές λεπτομέρειες για την έναρξη των προπονήσεων και το πρόγραμμα των δύο φιλικών κόντρα στη Μακάμπι Χάιφα.

Το ρόστερ αυτή τη στιγμή αποτελείται από τους εξής 20 ποδοσφαιριστές: Κουέστα, Φαμπιάνο, Μπράμπετς, Ενκουλού , Πίρσμαν, Εμπακατά, Οντουμπάζιο, Τανούλης, Χρυσόπουλος, Ντουκουρέ, Σγούρος, Νταμπό, Νταρίντα, Ρουπ, Γκαρθία, Πάλμα, Γκαρσία, Παναγίδης, Χριστοδουλόπουλος, Άντρε Γκρέι. Από αυτούς απόντες στο ξεκίνημα θα είναι οι διεθνείς Jakub Brabec (Τσεχία) και Nicolas Nkoulou (Καμερούν), Μάνου Γκαρθία (τραυματίας) καθώς και οι Julian Cuesta, Moses Odubajo, Andre Gray στους οποίους έχει δοθεί επιπλέον άδεια, λόγω του γάμου τους. Άρα στην ουσία η προετοιμασία θα ξεκινήσει με μόλις 14 παίκτες και τα κενά αναγκαστικά θα καλυφθούν τις πρώτες μέρες με κάποιους παίκτες από την Κ-19.

Με δεδομένο ότι σε εννιά μέρες η αποστολή θα αναχωρήσει για το Ισραήλ για τα δυο φιλικά με τη Μακάμπι Χάιφα, είναι απαραίτητο τις επόμενες μέρες να αρχίσουν να ανακοινώνονται κάποιες πρώτες προσθήκες. Με σκοπό, όταν η ομάδα αναχωρήσει για τη Βουλγαρία για το δεύτερο σκέλος το ρόστερ να είναι πιο… γεμάτο και κυρίως από παίκτες που θα τελέσουν τον βασικό κορμό.