Το πρόγραμμα της πρώτης προπόνησης και τα φιλικά με τη Μακάμπι Χάιφα

Παίκτες Άρη

i

©Intime

Το πρόγραμμα της πρώτης προπόνησης και τα φιλικά με τη Μακάμπι Χάιφα

Λίγες μέρες πριν από την επιστροφή των παικτών του Άρη στο γήπεδο, το Sportal δίνει αναλυτικές λεπτομέρειες για την έναρξη των προπονήσεων και το πρόγραμμα των δύο φιλικών κόντρα στη Μακάμπι Χάιφα.

Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ενημερώνει ότι η πρώτη προπόνηση της ομάδας μας ενόψει της νέας σεζόν είναι προγραμματισμένη για την ερχόμενη Πέμπτη (15/06), το απόγευμα, στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου.

Στις 12, 13 και 14 Ιουνίου (Δευτέρα, Τρίτη και Τετάρτη) οι ποδοσφαιριστές θα περάσουν -κατά γκρουπ- από τα απαραίτητα ιατρικά και εργομετρικά τεστ.

Απόντες στο ξεκίνημα θα είναι οι διεθνείς Jakub Brabec (Τσεχία) και Nicolas Nkoulou (Καμερούν), καθώς και οι Julian Cuesta, Moses Odubajo, Andre Gray στους οποίους έχει δοθεί επιπλέον άδεια, λόγω του γάμου τους.

Τα φιλικά με τη Μακάμπι Χάιφα

Σε ανταπόδοση της φιλοξενίας που παρείχε η ομάδα μας στην Μακάμπι Χάιφα στο διάστημα της διακοπής των πρωταθλημάτων για το Παγκόσμιο Κύπελλο, η οποία περιελάμβανε και τη διεξαγωγή διεθνούς φιλικού αγώνα στο Κλεάνθης Βικελίδης, η ομάδα του Ισραήλ (σε συνεργασία με την εταιρεία «Ethosports») προσκάλεσε τον Άρη στη χώρα της, όπου έχει προγραμματιστεί και η διεξαγωγή δύο φιλικών αναμετρήσεων.

Η αποστολή της ομάδας μας θα μεταβεί στο Ισραήλ στις 21 Ιουνίου. Το πρώτο φιλικό, που θα γίνει το βράδυ της ίδιας μέρας (21/06), θα έχει προπονητικό χαρακτήρα, ενώ το δεύτερο παιχνίδι με την Μακάμπι Χάιφα, που είναι το επίσημο, θα διεξαχθεί στις 24 Ιουνίου. Η αποστολή του Άρη θα επιστρέψει την επομένη (25/06) στη Θεσσαλονίκη.

Σε ότι αφορά τα μεταγραφικά, καταβάλλεται προσπάθεια εντός της εβδομάδας να τελειώσουν 2-3 προσθήκες που είναι λίγο πιο προχωρημένες, ώστε να υπάρχει καινούργιο αίμα και να ενσωματωθεί σχετικά γρήγορα. Εκεί που το τοπίο είναι ακόμη θολό είναι στο μέτωπο των αποδεσμεύσεων. Παρότι αρκετοί από τους παίκτες που δεσμεύονται με συμβόλαιο έχουν ήδη ενημερωθεί για τις προθέσεις του Άρη να μην συνεχίσει μαζί τους, οι διαδικασίες δεν είναι τόσο απλές και θα υπάρχουν αρκετοί αστερίσκοι. Τέλος υπάρχει και το μέτωπο των πιθανών αποχωρήσεων με μεταγραφή. Πάλμα και ίσως Φαμπιάνο ανήκουν στην κατηγορία αυτή και φυσικά θα πρέπει να βρίσκονται στην γραμμή της αφετηρίας, αν μέσα στην εβδομάδα δεν υπάρξει κάποια εξέλιξη.