Άρης: Εμπλέκουν ξανά τον Άρη με τον Σίστο στη Δανία

Ο Σίστο με τη φανέλα της Θέλτα

Άρης: Εμπλέκουν ξανά τον Άρη με τον Σίστο στη Δανία

Αλέξης Σαββόπουλος 13:21 - 11.06.2023 / Ανανεώθηκε: 13:29 - 11.06.2023

Η Μίντιλαντ έχει βγάλει στο… σφυρί τον 28χρονο εξτρέμ κοστολογώντας τον 1εκ ευρώ και οι Δανοί βάζουν εκ νέου στους ενδιαφερόμενους και την ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Πριν από δυο μήνες υπήρξαν δημοσιεύματα στη Δανία που ενέπλεκαν τον Άρη με τον Πιόνε Σίστο της Μίντιλαντ. Έκαναν λόγο μάλιστα για πρόταση των κιτρινόμαυρων στη δανέζικη ομάδα για την απόκτηση του 28χρονου εξτρέμ από την Ουγκάντα, που έχει διαβατήριο Δανίας και συμμετοχές στην Εθνική ομάδα της σκανδιναβικής χώρας. 

Ο Σίστο έχει μπει στην transfer list της Μίντιλαντ μιας και έχει να αγωνιστεί από τον περασμένο Νοέμβριο (φέτος έκανε 20 συμμετοχές με πέντε γκολ) και η ομάδα του (το συμβόλαιό του να ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2024) περιμένει προτάσεις. Μάλιστα εδώ και καιρό δεν προπονείται με την υπόλοιπη ομάδα.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της ιστοσελίδας tipsbladet ο Άρης παραμένει στους ενδιαφερόμενους για τον παίκτη, τον οποίο η ομάδα του κοστολογεί 1 εκατ. Ευρώ. 

Χαρακτηριστικά αναφέρει: «Τις επόμενες εβδομάδες, η Μίντιλαντ θα κοιτάξει ξανά εάν μπορεί να πουληθεί ο Πιόνε Σίστο και σύμφωνα με πληροφορίες της Tipsbladet, το τίμημα για τον 28χρονο παίκτη είναι ένα εκατομμύριο ευρώ. 

Περίπου η ίδια τιμή όταν η Μπεσίκτας και μετά η Μάλμε έκαναν προσφορές στην αρχή της χρονιάς. Η Κόνιασπορ ήταν επίσης στο… γήπεδο, όπως και ο Αρης από την Ελλάδα».