Άρης: Κοντά σε συμφωνία - Ανάσα με Γκρέι και Νταμπό
i

©intime

Άρης: Κοντά σε συμφωνία - Ανάσα με Γκρέι και Νταμπό

Αλέξης Σαββόπουλος 09:49 - 12.06.2023 / Ανανεώθηκε: 10:57 - 12.06.2023

Αίσιο τέλος φαίνεται ότι θα έχουν οι συζητήσεις με τους δυο παίκτες για συναινετικό διαζύγιο που θα γλιτώσει τον Άρη από ένα βραχνά ενός εκατομμυρίου για την επόμενη σεζόν.

Εντατικές είναι οι προσπάθειες που καταβάλει το τελευταίο διάστημα ο Ρόμπερτ Παλίκουτσα για να απαλλαγεί το club από δυο μεγάλα...  αγκάθια του ρόστερ. Ο λόγος για τους Άντρε Γκρέι και Μπράιαν Νταμπό οι οποίοι δεν υπολογίζονται από την ομάδα της Θεσσαλονίκης και έχουν ήδη εδώ και καιρό ενημερωθούν οι ατζέντηδές τους. Για την ακρίβεια η Wasserman, αφού αμφότεροι είναι κάτω από την ίδια μανατζερική στέγη.

Όπως φαίνεται η δύσκολη διαπραγμάτευση, αφού ο μεν Τζαμαϊκανός επιθετικός δεσμεύεται ακόμη με άλλα τρία χρόνια και αποδοχές κοντά στα 2εκ ευρώ και ο δε Αφρικανός αμυντικός μέσος με ακόμη έναν χρόνο συμβολαίου αλλά με απολαβές που φθάνουν τις 400.000 ευρώ, θα έχει αίσια κατάληξη. Βοήθησε το γεγονός ότι και οι δυο δεν επιθυμούν να συνεχίσουν στο Κλεάνθης Βικελίδης και δεν δείχνουν διάθεση να… καθίσουν πάνω στα παχυλά συμβόλαιά τους. Όλα δείχνουν ότι οδεύουμε προς ένα συναινετικό διαζύγιο του Άρη με τους δύο ποδοσφαιριστές και μένει πλέον όλο αυτό που έχει συζητηθεί μεταξύ των δυο πλευρών, να γίνει και εγγράφως.

Εφόσον συμβεί και τυπικά, ο Άρης θα απεμπλακεί από δυο μεγάλα «αγκάθια» στο ρόστερ του και θα γλιτώσει τουλάχιστον 1εκ ευρώ από το μπάτζετ της επόμενης χρονιάς (συνολικά 2,5εκ), όσο και οι απολαβές των δυο παικτών. Συν το γεγονός ότι θα αδειάσει ο χώρος για να γίνουν οι δυο προσθήκες σε επίθεση και χαφ.