Πρώην στέλεχος του Άρη κατεβαίνει υποψήφιος με τους Σπαρτιάτες (vid)

Πρώην στέλεχος του Άρη κατεβαίνει υποψήφιος με τους Σπαρτιάτες (vid)

Τζιοβάνι Ζάκαρη 18:50 - 16.06.2023

Υποψήφιος με το κόμμα «Σπαρτιάτες» θα είναι ο πρώην παράγοντας του Άρη, Γιάννης Κόντης, ο οποίος μίλησε και στην διακαναλική συνέντευξη της παράταξης.

Λίγες ημέρες απομένουν για τον δεύτερο γύρο των εκλογών, οι οποίες είναι προγραμματισμένες στις 25 Ιουνίου, και τα κόμματα παρουσιάζουν για μία ακόμα φορά τις θέσεις τους, καθώς και τους υποψήφιους βουλευτές τους.

Με το κόμμα «Σπαρτιάτες» κατεβαίνει ο Γιάννης Κόντης

Σε αυτό το μήκος κύματος, η παράταξη «Σπαρτιάτες» πραγματοποίησε διακαναλική συνέντευξη, στην οποία ένας από τους βασικούς ομιλητές ήταν πρώην παράγοντας του ποδοσφαίρου. Ο λόγος για τον Γιάννη Κόντη, ο οποίος αποτέλεσε επί χρόνια στέλεχος της ΠΑΕ Άρης και κατεβαίνει με το κόμμα ως υποψήφιος Α’ Θεσσαλονίκης. 

Mάλιστα, με αφορμή το ναυάγιο στην Πύλο, ο ίδιος ανέφερε μεταξύ άλλων πως: «Φέρνουν ανθρώπους από όλο τον κόσμο που τους θεωρούν σκλάβους. Μην νομίζετε. Επειδή τους φροντίζουν πρόσκαιρα, τους φορτώνουν σε σαπιοκάραβα και τους πνίγουν. Τους φέρνουν για να γίνουν σκλάβοι των σκλάβων. Δεν ξέρουμε στο τέλος αν και οι Έλληνες γίνουν σκλάβοι κάποιας άλλης φυλής που θα γεμίσει την Ευρώπη».

Ο υποψήφιος βουλευτής μίλησε παράλληλα και για το κομμάτι του αθλητισμού, υποστηρίζοντας ότι: «Στον δικό μου τομέα τον αθλητικό, θέλω να ασχοληθώ αν το κόμμα μπει στη Βουλή. Να φτιάξουμε το ποδόσφαιρο το οποίο είναι ένα θέμα που μας απασχολεί»

Αξίζει να σημειωθεί πως το όνομα του Γιάννη Κόντη βρέθηκε ξανά στο προσκήνιο τις περασμένες ημέρες, για τη δήλωση του πως ο Άρης έφτασε κοντά στην απόκτηση του Πεπ Γκουαρδιόλα