Αυστριακός σφυρίζει τον Άρη με Ντιναμό Κιέβου, Δανός στο Χάιντουκ - ΠΑΟΚ

Άρης

i

© Intime

Αυστριακός σφυρίζει τον Άρη με Ντιναμό Κιέβου, Δανός στο Χάιντουκ - ΠΑΟΚ

Sportal newsroom 14:11 - 04.08.2023 / Ανανεώθηκε: 14:19 - 04.08.2023

Η UEFA ανακοίνωσε τους διαιτητές που θα διευθύνουν τα παιχνίδια του Άρη και του ΠΑΟΚ με Ντιναμό Κιέβου και Χάιντουκ, αντίστοιχα.

Η UEFA ανακοίνωσε πως η ρεβάνς της Τούμπας μεταξύ ΠΑΟΚ και Χάιντουκ θα πραγματοποιηθεί στις 17 Αυγούστου στις 20:30 ώρα Ελλάδος, ενώ εδώ και μερικές μέρες είχε γίνει γνωστό πως το πρώτο ματς στην Κροατία είναι προγραμματισμένο για την ερχόμενη Πέμπτη (10/8) στις 22:00 ώρα Ελλάδος.

Από την άλλη, ο Άρης θα υποδεχθεί την Ντιναμό Κιέβου Πέμπτη 10 Αυγούστου στο «Κλεάνθης Βικελίδης»  στις 21:15 και το δεύτερο εκτός έδρας στις 17 Αυγούστου και στις 20:00, στο «Τζιουλέστι» του Βουκουρεστίου που χρησιμοποιεί ως έδρα η ουκρανική ομάδα, λόγω του πολέμου με τη Ρωσία.

Το παιχνίδι του Άρη απέναντι στην Ντιναμό Κιέβου θα διευθύνει ο Αυστριακός Γκάβαν Ζιλέ, με βοηθούς τους Νιλ Ντέιβις και Χάρι Λέναρντ από την Αγγλία. Τέταρτος ο Μίκαελ Σάλισμπουρι από το νησί επίσης.

Στον ΠΑΟΚ, διαιτητής του ματς ορίστηκε ο Δανός Μόρτεν Κροχ, με βοηθούς τους Βόλενμπεργκ Ράσμουνσεν και Στέφεν Μπράμσεν. Τέταρτος ο Μίκερ Ρέντερ, όλοι από την χώρα της Σκανδιναβίας.