Άρης: Με αποστολή ειδικών συνθηκών στη Χάιφα
i

©arisfc

Άρης: Με αποστολή ειδικών συνθηκών στη Χάιφα

Με 22 παίκτες στο Ισραήλ ο Άρης για τα φιλικά με τη Μακάμπι. Με οκτώ νεαρούς, δυο νέα πρόσωπα και αρκετούς… αστερίσκους.

Ο Άρης βρίσκεται από το μεσημέρι στο Ισραήλ και πιο συγκεκριμένα στη Χάιφα για τα δυο προπονητικού χαρακτήρα φιλικά παιχνίδια με την Μακάμπι αλλά ταξίδεψε με μια αποστολή 22 ποδοσφαιριστών που θα μπορούσε να την χαρακτηρίσει κανείς και ειδικών συνθηκών. Στην ουσία αποτελείται από οκτώ νεαρούς προκειμένου να έχει ο προπονητής στη διάθεσή του δυο ενδεκάδες και να μοιράσει το χρόνο στα δυο παιχνίδια, δυο μόλις νέα πρόσωπα (Ματαρίτα, Πάβιτσιτς) και 12 «παλιούς» μερικοί από τους οποίους δεν είναι καθόλου βέβαιο ότι θα εξακολουθήσουν να βρίσκονται στο ρόστερ και τις επόμενες μέρες, αφού το club επιδιώκει να απεμπλακεί από τα συμβόλαιά τους. Στην κατηγορία αυτή ανήκουν σε πρώτο πλάνο Γκρέι και Νταμπό, Πίρσμαν και Ντουκουρέ σε δεύτερο πλάνο ενώ υπάρχου κι άλλοι δυο τα ονόματα των οποίων εμπλέκονται σε μεταγραφικά σενάρια.

Πρόκειται για τους Πάλμα και Εμπακατά για τους οποίους υπάρχει ενδιαφέρον και άρα (όχι σίγουρο) ασφαλώς, ενδεχόμενο να παραχωρηθούν. Όπως γίνεται αντιληπτό, καθίσταται μεγάλη ανάγκη ως το τέλος του μήνα να έχει… γεμίσει το ρόστερ και προς αυτή την κατεύθυνση κινείται ο Παλίκουτσα. Ο τεχνικός διευθυντής του Άρη έμεινε για αυτό το λόγο στη Θεσσαλονίκη. Για να ρυθμίσει τις αφίξεις τουλάχιστον άλλων τεσσάρων ποδοσφαιριστών μέχρι την αναχώρηση για το Μπάνσκο και τις διευθέτηση των υπόλοιπων εκκρεμοτήτων (πχ αποδεσμεύσεις, πιθανές παραχωρήσεις). Μια από αυτές ο Ματέο Γκαρσία που επίσης δεν ταξίδεψε στο Ισραήλ αφού εί-ναι σε εξέλιξη η διαπραγμάτευση με την Άτλας και οι υπογραφές με τον Φατόρε.