Άρης: Μέσα ο Κουέστα, έξω Ζουλ, Πάλμα και Ματαρίτα
i

©intime

Άρης: Μέσα ο Κουέστα, έξω Ζουλ, Πάλμα και Ματαρίτα

Αλέξης Σαββόπουλος 13:47 - 26.08.2023 / Ανανεώθηκε: 13:48 - 26.08.2023

Η αποστολή του Άρη για τον αυριανό εκτός έδρας αγώνα στη Λαμία την οποία εκτός των τραυματιών και του τιμωρημένου Ματαρίτα, δεν ακολούθησε και ο Πάλμα. "Πρώτη" αποστολή για Αηδόνη, Φατόρε.

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Άρη για τον αυριανό αγώνα με τη Λαμία με τα γνωστά προβλήματα αλλά και νέες απουσίες. Εκτός αποστολής έμειναν οι τραυματίες Ζουλ και Σαβέριο καθώς και ο τιμωρημένος Ματαρίτα, ενώ στη Λαμία δεν θα ταξιδέψει και ο Λουίς Πάλμα, που μετακομίζει στην Σέλτικ. Στην αποστολή βρίσκεται κανονικά και ο Χουλιάν Κουέστα, χωρίς όμως να έχει ξεπεράσει ακόμη τον τραυματισμό του και έτσι εκτός απροόπτου την εστία του Άρη σε ένα ακόμη παιχνίδι θα υπερασπιστεί ο Χουτεσιώτης. Στα αξιοσημείωτα το γεγονός ότι για πρώτη φορά στην αποστολή 21 ατόμων, βρίσκονται και οι Αηδόνης, Φατόρε. 

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΠΑΕ: Με την προπόνηση, που έγινε σήμερα το πρωί στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του Αρη για τον εκτός έδρας αγώνα με τον Π.Α.Σ. Λαμία (27/08), στο πλαίσιο της 2ης Αγωνιστικής του πρωταθλήματος «Stoiximan Super League» της αγωνιστικής περιόδου 2023-2024.

Η αποστολή για το αυριανό παιχνίδι στο «Αθανάσιος Διάκος» (19:15) αποτελείται από τους εξής ποδοσφαιριστές:

Cuesta, Χουτεσιώτης, Montoya, Odubajo, Ferrari, Fabiano Leismann, Brabec, Darida, Đurasek, Rupp, Pavicic, Doukoure, Menendez, Moberg Karlsson, Loren Moron, Zamora, Fattore, Χριστοδουλόπουλος, Παναγίδης, Αηδόνης.

* Εκτός αποστολής έμειναν οι Matarrita (τιμωρημένος), Jean Jules Mvondo, Saverio (τραυματίες), Gray.