Άρης: Έρχεται ο Σουλεϊμάνοφ και… ένας ακόμη

Σουλεϊμάνοφ

i

@ Intime

Άρης: Έρχεται ο Σουλεϊμάνοφ και… ένας ακόμη

Αλέξης Σαββόπουλος 19:25 - 25.08.2023 / Ανανεώθηκε: 19:29 - 25.08.2023

Ίσως και μέσα στο ΣΚ ο Ρώσος δανεικός από την Κράσνονταρ έρχεται στη Θεσσαλονίκη. Ετοιμάζει και δεύτερο χτύπημα ο Άρης με έναν ακόμη εξτρέμ.

Ο Πάλμα φεύγει για τη Σέλτικ, ο Σαπί Σουλεϊμάνοφ έρχεται για να τον αντικαταστήσει. Μόλις λίγη ώρα μετά την οριστική συμφωνία του Άρη με τη σκωτσέζικη ομάδα για την παραχώρηση του Πάλμα, η ομάδα της Θεσσαλονίκης κινεί άμεσα τις διαδικασίες ώστε να έρθει ο αντικαταστάτης του. 

Ο λόγος για τον Σουλεϊμάνοφ που έχει καταθέσει τα έγγραφά του ώστε να βγάλει βίζα, προκειμένου να μπει στο αεροπλάνο για Ελλάδα. Αυτό δεν αποκλείεται να γίνει και μέσα στο επόμενο 48ωρο. Ως γνωστόν ο Άρης έχει συμφωνήσει με την Κράσνονταρ για τον δανεισμό του 23χρονου παίκτη με οψιόν αγοράς.

Σουλεϊμάνοφ συν ένας ακόμη

Η επικείμενη έλευσή του στη Θεσσαλονίκη, πιθανότατα σημαίνει ότι έχει τακτοποιηθεί και το θέμα με την τιμωρία του, στο τέλος της περασμένης σεζόν στοπ Ισραήλ με την Χάποελ Μπερ Σεβά. Σύμφωνα με την πρώτη ενημέρωση που έλαβαν οι άνθρωποι του Άρη, ο παίκτης είναι… καθαρός και απλά απομένει το τυπικό ώστε να δρομολογηθεί η απόκτησή του.

Ο Σουλεϊμάνοφ δεν θα είναι όπως όλα δείχνουν η τελευταία κίνηση του Άρη στους εξτρέμ. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, οι κιτρινόμαυροι βρίσκονται σε προχωρημένες επαφές με έναν ακόμη πλάγιο επιθετικό που προέρχεται κι αυτός από τη κεντρική Αμερική και είναι πιθανό να κλείσει άμεσα.