Αρης: Οριστική συμφωνία με τη Σέλτικ - Χαιρέτησε τους συμπαίκτες του ο Πάλμα

Μία ιδιαίτερη επίδοση για τον άσο του Άρη Λουίς Πάλμα.

i

©intime

Αρης: Οριστική συμφωνία με τη Σέλτικ - Χαιρέτησε τους συμπαίκτες του ο Πάλμα

Αλέξης Σαββόπουλος 19:00 - 25.08.2023 / Ανανεώθηκε: 19:14 - 25.08.2023

Στη Σκωτία θα συνεχίσει την καριέρα του ο 23χρονος παίκτης. Συμφωνία τόσο του Άρη με τη Σέλτικ όσοι και του παίκτη, που φεύγει άμεσα. Χαιρέτησε συμπαίκτες και προπονητές στο Ρύσιο.

Ο κύβος ερρίφθη. Ο Λούις Πάλμα αποχωρεί από τον Άρη και θα συνεχίσει την καριέρα του στη Σέλτικ αφού ο Άρης και η σκωτσέζικη ομάδα ήρθαν σε οριστική συμφωνία όπως έγραψε και νωρίτερα το Sportal. 

Ο παίκτης βρέθηκε πριν από λίγη ώρα στο Ρύσιο όπου χαιρέτησε τους πρώην πλέον συμπαίκτες του και το τεχνικό τιμ και αναχωρεί άμεσα για τη Σκωτία προκειμένου να περάσει από ιατρικές εξετάσεις. 

Στα 4,1 εκατ. ευρώ η συμφωνία + ποσοστό μεταπώλησης

Μετά από μια μάχη μέχρις εσχάτων ανάμεσα στους Σκωτσέζους και την Αλ Τααβούν από τη Σαουδική Αραβία, η Σέλτικ είναι τελικά αυτή που ήρθε σε συμφωνία με τον Άρη για τη μεταγραφή του 23χρονου παίκτη, παρότι η πρόταση των Σαουδαράβων ήταν καλύτερη οικονομικά. Όχι ότι είναι λίγα τα χρήματα που θα καρπωθεί ο Άρης από την συμφωνία με τη Σέλτικ

Η τελική πρόταση των Κελτών, στην οποία συμφώνησε ο Άρης, έφθασε τα 4,1εκ ευρώ. Ποσό που μπορεί να αυξηθεί αφού η συμφωνία, που βρίσκεται στην τελική της επικύρωση, περιλαμβάνει και μπόνους αλλά και ένα ποσοστό 20% το οποίο διατηρεί η ομάδα της Θεσσαλονίκης σε ενδεχόμενη μεταπώληση του νεαρού από τις Ονδούρες.

Ο Πάλμα, με την μεταγραφή αυτή, γίνεται ο παίκτης που φέρνει τα περισσότερα χρήματα από οποιονδήποτε άλλον στα ταμεία του Άρη.