Δανεικός στον Άρη ο Σουλεϊμάνοφ από την Κράσνονταρ

Σουλεϊμάνοφ

i

@ Intime

Δανεικός στον Άρη ο Σουλεϊμάνοφ από την Κράσνονταρ

Αλέξης Σαββόπουλος 12:05 - 24.08.2023 / Ανανεώθηκε: 12:16 - 24.08.2023

Εκτός αποστολής του αυριανού αγώνα με τη Βορονέζ ο 23χρονος ακραίος επιθετικός. Δανεικός με οψιόν αγοράς έρχεται ο Ρώσος στον Αρη. Τι μέτρησε στην απόφαση των κιτρινόμαυρων.

Ο Αρης εδώ και μέρες αναζητούσε έναν ακραίο επιθετικό αφού φαίνεται πλέον εξαιρετικά πιθανό να αποχωρήσει ο Πάλμα με μεταγραφή. Στο τραπέζι έπεσαν οι αρκετά ονόματα αλλά αυτό του Ρώσου Σαπί Σουλεϊμάνοφ πήρε τις τελευταίες μέρες το προβάδισμα. 

Για τον 23χρονο winger που την περασμένη σεζόν ήταν δανεικός στη Χάποελ Μπερ Σεβά, ο Άρης, ρώτησε και πήρε πληροφορίες, μεταξύ άλλων και από τον Νίκο Αμανατίδη, τον πρώην γυμναστή της ομάδας, που έδω και λίγους μήνες, βρίσκεται στο πλευρό του Βλανταν Ιβιτς στην Κράσνονταρ.

Ο Σουλεϊμάνοφ είναι αριστεροπόδαρος με πολυ καλά στημένα (κοινό σημείο με τον Πάλμα) και έφεση στο ένας εναντίον ενός. Συνήθως στις ομάδες που έχει αγωνιστεί, παίζει στη δεξιά πτέρυγα με ανάποδο πόδι και λιγότερο αριστερά, στην πλευρά δηλαδή που επιχειρεί ο Πάλμα, αν και υπάρχουν παιχνίδια που τον έχουμε δει να αγωνίζεται και δεξιά. Αλλωστε δεξιά ο Αρης έχει αποκτήσει τον Κάρλσον για βασική επιλογή.

Στα φετινά μέχρι τώρα παιχνίδια της Κράσνονταρ, ο Ίβιτς τον έχει χρησιμοποιήσει ελάχιστα. Έχει παίξει ένα 90λεπτο στο ματς Κυπέλλου με τη Ντιναμό Μόσχας και είχε μια ολιγόλεπτη συμμετοχή με την Ορεμπούργκ (μόλις ένα λεπτό). Ο παίκτης είναι εκτός αποστολής του αυριανού αγώνα πρωταθλήματος της Κράσνονταρ με την Βορονέζ, κάτι που επιβεβαιώνει ότι ετοιμάζει τις βαλίτσες του για Θεσσαλονίκη.

Βέλεθ: Μια safe επιλογή στο κατάλληλο τάιμινγκ
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

08:30 - 23.08.2023

Βέλεθ: Μια safe επιλογή στο κατάλληλο τάιμινγκ

Το story της μεγάλης επιστροφής του 32χρονου Ισπανού στην Άρη, η καθοριστική επαφή χθες το πρωί, η δυνατότητα να αγωνιστεί και ως αμυντικό χαφ και η ευελιξία που προσφέρει στον προπονητή ώστε να δοκιμάσει ακόμη και τριάδα στην άμυνα.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Sportal, ο 23χρονος παίκτης θα αποκτηθεί με τη μορφή δανεισμού απο τους Ρώσους και παράλληλα θα μπει και μια οψιόν αγοράς για το επόμενο καλοκαίρι.