O Σουλεϊμάνοφ προτεραιότητα στον Άρη για τη θέση των εξτρέμ
i

© Intime

O Σουλεϊμάνοφ προτεραιότητα στον Άρη για τη θέση των εξτρέμ

Τζιοβάνι Ζάκαρη 23:23 - 23.08.2023 / Ανανεώθηκε: 23:36 - 23.08.2023

Ο Σάπι Σουλεϊμάνοφ φαίνεται πως είναι ο ποδοσφαιριστής που έχει ψηλότερα στη λίστα του ο Άρης, προκειμένου να ενισχύσει ακόμα περαιτέρω την επίθεση του.

Ο Άρης συνεχίζει να αναζητά τους παίκτες που θα αποτελέσουν μέλη του ρόστερ της φετινής χρονιάς και μία από τις θέσεις που θέλει να καλύψει είναι αυτή των εξτρέμ. 

Μάλιστα, οι «κίτρινοι» φαίνεται πως έχουν έναν συγκεκριμένο παίκτη στα πλάνα τους, ο οποίος μάλιστα αποτελεί και προτεραιότητα για τον σύλλογο. Ο λόγος για τον Σαπί Σουλεϊμάνοφ. Ο Άρης φαίνεται πως ψάχνει τη μεταγραφή του 23χρονου εδώ και μέρες. Μάλιστα, οι Θεσσαλονικείς βρίσκονται σε προχωρημένο στάδιο των συζητήσεων με την Κράσνονταρ. Αυτές, τη δεδομένη στιγμή, βρίσκονται σε καλό επίπεδο, εντούτοις ακόμα δεν υπάρχει κάποια συμφωνία.

Ποιος είναι ο Σουλεϊμάνοφ

Ο Σαπί Σουλεϊμάνοφ πραγματοποίησε το ντεμπούτο του στη Ρωσική Πρέμιερ Λιγκ, με την Κράσνονταρ, το 2017. Το δεύτερο παιχνίδι με την ομάδα του ήταν στον τρίτο προκριματικό γύρο εναντίον της Λίνγκμπι. Τότε, ο ίδιος είχε σκοράρει το παρθενικό του τέρμα - με το οποίο η ομάδα του πήρε τη νίκη - στο 93' και έτσι έγινε ο νεότερος Ρώσος παίκτης που σκόραρε ποτέ σε διασυλλογικές διοργανώσεις της UEFA (σε ηλικία 17 ετών 7 μηνών και 11 ημερών).

Βέλεθ: Μια safe επιλογή στο κατάλληλο τάιμινγκ
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

08:30 - 23.08.2023

Βέλεθ: Μια safe επιλογή στο κατάλληλο τάιμινγκ

Το story της μεγάλης επιστροφής του 32χρονου Ισπανού στην Άρη, η καθοριστική επαφή χθες το πρωί, η δυνατότητα να αγωνιστεί και ως αμυντικό χαφ και η ευελιξία που προσφέρει στον προπονητή ώστε να δοκιμάσει ακόμη και τριάδα στην άμυνα.

Ο ίδιος πρωταγωνίστησε μία ακόμα φορά, όταν στις 21 Φεβρουαρίου 2019, σημείωσε ένα γκολ που βοήθησε την Κράσνονταρ να αποκλείσει την Μπάγερ Λεβερκούζεν, στους «32» του Europa League. Toν Σεπτέμβριο του 2021, η Κράσνονταρ ανακοίνωσε τον δανεισμό του στην τουρκική ομάδα Γκιρεσουνσπόρ. Επέστρεψε στο Κρασνοντάρ τον Ιούνιο του 2022 όπου και παραχωρήθηκε ξανά με δανεισμό στη Χάποελ Μπερ Σεβά.