«Δανεικός στον Άρη με οψιόν 1,2 εκατ. ο Μισέλ Αουγκούστο»
i

©Twitter

«Δανεικός στον Άρη με οψιόν 1,2 εκατ. ο Μισέλ Αουγκούστο»

Αλέξης Σαββόπουλος 19:03 - 23.08.2023 / Ανανεώθηκε: 19:05 - 23.08.2023

Οι Βραζιλιάνοι αποκαλύπτουν λεπτομέρειες για το επικείμενο ντιλ του Άρη με την Παλμέιρας για τον 20χρονο κεντρικό αμυντικό.

Ο Άρης βρίσκεται κοντά σε συμφωνία με την Παλμέιρας για τον νεαρό στόπερ Μισέλ Αουγκούστο που μαζί με τον Φραν Βέλεθ θα συμπληρώσουν την τετράδα στην άμυνα. Ήδη το θέμα της απόκτησης του 20χρονου αμυντικού απασχολεί τα ΜΜΕ της Βραζιλίας που δίνουν περισσότερες λεπτομέρειες για τη συμφωνία ανάμεσα στις δυο ομάδες καθώς και το οικονομικό της σκέλος. Γίνεται λόγος για δανεισμό ενός έτους, ενώ στο συμβόλαιο θα υπάρχει και οψιόν αγοράς του 50% των δικαιωμάτων του ποδοσφαιριστή το επόμενο καλοκαίρι, ύψους 1,2 εκατ. Ευρώ αφού ο παίκτης έχει συμβόλαιο ως τοι 2026 και θεωρείται ένα πρότζεκτ για τη βραζιλιάνικη ομάδα.

Το σχετικό δημοσίευμα αναφέρει, μεταξύ άλλων: «Ο παίκτης δεν θα είχε χρόνο συμμετοχής στην πρώτη ομάδα, με τον Αμπέλ Φερέιρα να έχει τους Γκουστάβο Γκόμεζ, Λουάν, Μουρίγιο και Νάβες για τη. Λόγω αυτού, ο Μισέλ θα περάσει μια σεζόν σε ευρωπαϊκό έδαφος για να εξελιχθεί και να έχει λεπτά συμμετοχής. Το συμβόλαιο θα έχει δικαίωμα αγοράς περίπου 1,2 εκατομμυρίων ευρώ για το 50% των δικαιωμάτων του».