Αρης: Ο διακαής πόθος Φαν Φέερτ και τα μεταγραφικά… ρέστα
i

©intime

Αρης: Ο διακαής πόθος Φαν Φέερτ και τα μεταγραφικά… ρέστα

Αλέξης Σαββόπουλος 10:00 - 23.08.2023 / Ανανεώθηκε: 17:50 - 23.08.2023

Ο Ολλανδός φορ παραμένει νούμερα ένα επιλογή του Άρη για την επίθεση αλλά μόνο εφόσον μείνει ελεύθερος από την ΑΕΚ. Ποιες άλλες κινήσεις είναι πιθανό να κάνει η ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Ο Αρης, καθώς οδεύουμε προς την τελική ευθεία των μεταγραφών… τρέχει να καλύψει τα κενά που υπάρχουν στο ρόστερ του και να διορθώσει κάπως τα κακώς κείμενα. Η επικείμενη προσθήκη του Φραν Βέλεθ και πιθανότατα και τους νεαρού Μισέλ που είναι κοντά σε συμφωνία, καλύπτει με τον καλύτερο τρόπο τα κενά που υπήρχαν στο κέντρο της άμυνας και… ανοίγουν την όρεξη και για τις επόμενες κινήσεις που είναι βέβαιο ότι θα κάνει ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Η επόμενη κίνηση ενίσχυσης που λογικά θα υπάρξει αφορά τη θέση του φορ, με δεδομένο ότι δεν υπολογίζεται και έχει μπει στον… πάγο ο Γκρέι και ο ΄Αρης αγωνίζεται με μοναδικό φορ τον Μορόν. Εδώ σε πρώτο πλάνο μπαίνει ο Φαν Φέερτ. Ο Ολλανδός αποτελεί διακαή πόθο του Θόδωρου Καρυπίδη, καιρό τώρα. Θεωρείται ιδανική επιλογή αφού, δεν θα χρειαστεί χρόνο προσαρμογής, έχει κάνει προετοιμασία με την ομάδα του και η αξία του είναι δεδομένη. Με την έλευση και του Πόνσε, ο ρόλος του στην ΑΕΚ έχει ήδη συρρικνωθεί, δεν βρίσκεται στην ευρωπαϊκή λίστα των αγώνων με την Αντβέρπ και έχει ήδη πάρει το μήνυμα ότι δεν βρίσκεται στις πρώτες επιλογές. Από τον Άρη ξεκαθαρίζεται ότι το θέμα του Φαν Φέερτ δεν έχει καμία απολύτως σχέση με τον Πάλμα, και επίσης, ότι απαραίτητη προϋπόθεση για να αποκτηθεί είναι να μείνει ελεύθερος από την ΑΕΚ.

Αν αποχωρήσει ο Πάλμα, κάτι που θα ξεκαθαρίσει το επόμενο διάστημα, οι κιτρινόμαυροι θα κινηθούν για να καλύψουν και το κενό του με ένα παίκτη που θα κινείται στην αριστερή πλευρά της επίθεσης. Ήδη, η αναζήτηση βρίσκεται σε προχωρημένο στάδιο με 2-3 περιπτώσεις να έχουν ξεχωρίσει, οι οποίες θα ενεργοποιηθούν, εφόσον αποχωρήσει με μεταγραφή ο Πάλμα. Για τον 23χρονο παίκτη, υπάρχει και πάλι έντονη κινητικότητα εσχάτως από ευρωπαϊκές ομάδες αλλά και ομάδα από τη Σαουδική Αραβία η οποία όμως δεν δίνει τα πέντε εκατομμύρια που αξιώνει ο Άρης ενώ και ο παίκτης προτιμά κάποιο πρωτάθλημα στην Ευρώπη.

Δεν θα πρέπει να αποκλειστεί επίσης και η απόκτηση και ενός ακόμη αμυντικού μέσου, εφόσον βρεθεί κάποια ευκαιρία που να πληροί τα αγωνιστικά και οικονομικά εχέγγυα.