Αρης: Κάκωση στο γόνατο ο Ζουλ
i

©intime

Αρης: Κάκωση στο γόνατο ο Ζουλ

Αλέξης Σαββόπουλος 14:46 - 23.08.2023 / Ανανεώθηκε: 17:51 - 23.08.2023

Αμφίβολος για τον αγώνα της Κυριακής με τη Λαμία, όπως και ο Κουέστα που συνέχισε το ατομικό του πρόγραμμα.

Μια ακόμη απουσία στις ήδη δεδομένες των Κουέστα και Σαβέριο, ήρθε να προστεθεί στον Τόλη Τερζή εν όψει του αγώνα της Κυριακής με τη Λαμία. Ο Ζαν Ζουλ που αποχώρησε με πρόβλημα στο γόνατο στον αγώνα με τον ΟΦΗ, υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία η οποία έδειξε ότι έχει υποστεί κάκωση στο γόνατο. Ο Καμερουνέζος αμυντικός χαφ ξεκίνησε πρόγραμμα θεραπείας και είναι αμφίβολος για τον εκτός έδρας αγώνα με τη Λαμία. Πράγμα που σημαίνει ότι ο Τερζής είναι υποχρεωμένος να αναζητήσει τον αντικαταστάτη του στη μεσαία γραμμή.

Αυτός δεν αποκλείεται να είναι ο Ντουκουρέ που πέρασε ως αλλαγή στο «Γεντί Κουλέ» και είχε αρκετά καλή παρουσία, παίζοντας μετά από καιρό. Το ζήτημα είναι ποιοι θα τον πλαισιώσουν στα χαφ, με τους Νταρίντα, Τζούρασεκ και Ρουπ να διεκδικούν τις δυο θέσεις.

Τραυματίας παραμένει και ο Χουλιάν Κουέστα που έκανε θεραπεία και ατομικό και όλα δείχνουν ότι ο Χουτεσιώτης θα καθίσει για τρίτο σερί παιχνίδι κάτω από τα δοκάρια. Το θετικό για τον προπονητή του Άρη είναι ότι μετά από 40 σχεδόν μέρες θα επιστρέψει ο Μπράμπετς στο κέντρο της άμυνας και έτσι θα μπορεί ο Έλληνας τεχνικός να ξεκουράσει τον Μοντόγια, έχοντας την επιλογή του Οντουμπάτζο.