Ο Άλαν Τζαγκόεφ γνωστοποίησε το ενδιαφέρον της Λαμίας: «Είναι πιθανό να παίξω μαζί με τον Ζόραν Τόσιτς»

Άλαν Τζαγκόεφ

i

© Intime

Ο Άλαν Τζαγκόεφ γνωστοποίησε το ενδιαφέρον της Λαμίας: «Είναι πιθανό να παίξω μαζί με τον Ζόραν Τόσιτς»

Μετά τον Καρλίτος, η Λαμία θέλει να πραγματοποιήσει ακόμη ένα μεταγραφικό «μπαμ» με τον Άλαν Τζαγκόεφ, όπως αποκάλυψε ο ίδιος σε συνέντευξη που παραχώρησε.

Στη μεταγραφική περίοδο του καλοκαιριού, η Λαμία έκανε το «μπαμ» κι ανακοίνωσε τον Καρλίτος, ωστόσο όπως όλα δείχνουν η ομάδα της Φθιώτιδας δεν θέλει να σταματήσει εκεί. Συγκεκριμένα, ο Άλαν Τζαγκόεφ κυκλοφορεί ελεύθερος στην αγορά, μετά τη θητεία του στην Ρούμπιν Καζάν και πλέον βρίσκεται στο στόχαστρο της ελληνικής ομάδας, όπως αποκάλυψε ο ίδιος.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στην πατρίδα του, μίλησε για το μέλλον του και για τις πιθανότητες να γίνει συμπαίκτης με τον Ζόραν Τόσιτς. «Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει κάτι συγκεκριμένο. Είμαι σίγουρος ότι κάτι θα γίνει. Όταν τελείωσε η σεζόν είχα πολλά τηλεφωνήματα, για παράδειγμα από την Τουρκία. Είναι πιθανό να παίξω μαζί με τον Ζόραν Τόσιτς. Είναι νωρίς να πούμε, αλλά τα πάντα είναι πιθανά», δήλωσε χαρακτηριστικά. 

Όπως είναι λογικό, εάν η Λαμία καταφέρει να κλείσει αισίως τον Τζαγκόεφ θα πρόκειται για μία τεράστια μεταγραφική κίνηση. Στην πολυετή του καριέρα, ο 33χρονος Ρώσος διεθνής έχει πραγματοποιήσει 397 συμμετοχές με τη φανέλα της ΤΣΣΚΑ Μόσχας με απολογισμό 77 γκολ και 93 ασίστ, ενώ έχει αγωνιστεί και σε 59 ματς με το εθνόσημο.

Επίσημο: Στην Λαμία ο Κοσμάς Τσιλιανίδης

Μπορεί το πρωτάθλημα της Super League για τη σεζόν 2023-24 να πραγματοποίησε την πρεμιέρα του, ωστόσο οι μεταγραφικές εξελίξεις για τη Λαμία δεν έχουν σταματήσει να... τρέχουν. Πιο αναλυτικά, ο σύλλογος ανακοίνωσε την απόκτηση του 29χρονου επιθετικού Κοσμά Τσιλιανίδη, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από τον ΟΦΗ το καλοκαίρι.

«Η ΠΑΕ ΠΑΣ Λαμία 1964 ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον 29χρονο (09-05-1994) Έλληνα επιθετικό, Κοσμά Τσιλιανίδη, ο οποίος μέχρι πρότινος φορούσε τη φανέλα του ΟΦΗ με τον οποίο από το καλοκαίρι του 2019 πραγματοποίησε 66 συμμετοχές, με 10 γκολ και 9 ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις. Στο παρελθόν έχει επίσης αγωνιστεί στον Ηρακλή, στον Αιγινιακό και στον Αστέρα Τρίπολης. 

Ο έμπειρος επιθετικός θα βρίσκεται τη Δευτέρα στα γραφεία της ομάδας μας στη Λαμία να υπογράψει το συμβόλαιό του. Η οικογένεια της Λαμίας τον καλωσορίζει και του εύχεται μια χρονιά γεμάτη υγεία και πολλές επιτυχίες!», ανέφερε στην σχετική ανακοίνωση.