Αρης: «Πρόταση 3,5 εκατ. λιρών της Σέλτικ για τον Πάλμα»
i

©intime

Αρης: «Πρόταση 3,5 εκατ. λιρών της Σέλτικ για τον Πάλμα»

Αλέξης Σαββόπουλος 10:35 - 24.08.2023 / Ανανεώθηκε: 19:03 - 25.08.2023

Μετά τους Ρέιντζερς, η "Daily Mail" με σημερινό της ρεπορτάζ βάζει στο παιχνίδι της απόκτησης του 23χρονου και τη Σέλτικ κάνοντας λόγο για επίσημη πρόταση στον Άρη.

Ο Λούις Πάλμα συνεχίζει να προσελκύει μνηστήρες από την Ευρώπη και αυτή τη φορά ένα μεγάλο όνομα από τη γηραιά ήπειρο φαίνεται ότι μπήκε… γερά στο κόλπο της απόκτησης του νεαρού από τις Ονδούρες. Πρόκειται για τη Σέλτικ από τη Γλασκόβη θέλει να τον υπογράψει. Αυτό τουλάχιστον σύμφωνα με την Daily Mail, η οποία σε δημοσίευμά της αναφέρει ότι οι πρωταθλητές Σκωτίας έχουν προσφέρει 3,5 εκατομμύρια λίρες ή 4.452.000 δολάρια για τις υπηρεσίες του ποδοσφαιριστή του Άρη, κοινώς περίπου 4 εκ. ευρώ).

Στο ρεπορτάζ αναφέρεται ακόμη ότι: «Ο 23χρονος διεθνής της Ονδούρας έχει συνδεθεί στενά με τον αντίπαλο Ρέιντζερς ως αντικαταστάτη του Ράιαν Κεντ. Η Σέλτικ θα συμμετάσχει στο UEFA Champions League τη σεζόν 2023/24, οπότε το να παίξει στη φάση των ομίλων της κορυφαίας διοργάνωσης της Ευρώπης θα ήταν μια τεράστια βιτρίνα για τον Έλληνα πρώτο σκόρερ. Η σκοτζέζικη ομάδα με επικεφαλής τον Ιρλανδό Brendan Rodgers έβαλε 25 εκατ. λίρες στα ταμεία της από την πώληση του Ζότα στην Αλ Ιτιχάντ και έχει στραφεί στους εξτρέμ Daniel Podence της Wolverhampton και Ryan Fraser της Newcastle, οι οποίοι όμως σε σύγκριση με τον Πάλμα, είναι πολύ πιο ακριβοί. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ ο Πάλμα θα είναι μία από τις τρεις ή τέσσερις μεταγραφές που η σκωτσέζικη ομάδα ελπίζει να κλείσει πριν το τέλος της μεταγραφικής περιόδου. Έχουν ήδη ενισχυθεί με τον Αυστραλό επιθετικό Μάρκο Τίλιο και τον Νοτιοκορεάτη επιθετικό Γιανγκ Χιουν-τζουν.