Κλείνει στη Σέλτικ ο Πάλμα- Οι λεπτομέρειες της συμφωνίας

Λουίς Πάλμα

i

©Intime

Κλείνει στη Σέλτικ ο Πάλμα- Οι λεπτομέρειες της συμφωνίας

Αλέξης Σαββόπουλος 17:01 - 25.08.2023 / Ανανεώθηκε: 18:27 - 25.08.2023

Στη Σκωτία θα συνεχίσει την καριέρα του ο 23χρονος παίκτης. Συμφωνία τόσο του Άρη με τη Σέλτικ όσοι και του παίκτη, που φεύγει άμεσα. Μένουν μόνο οι ανακοινώσεις.

Στη Σέλτικ και το πρωτάθλημα της Σκωτίας θα συνεχίσει, όπως όλα δείχνουν την καριέρα του, ο Λούις Πάλμα. Μετά από μια μάχη μέχρις εσχάτων ανάμεσα στους Σκοτσέζους και την Αλ Τααβούν από τη Σαουδική Αραβία, η Σέλτικ είναι τελικά αυτή που ήρθε σε συμφωνία με τον Άρη για τη μεταγραφή του 23χρονου παίκτη, παρότι η πρόταση των Σαουδαράβων ήταν καλύτερη οικονομικά.

Όχι ότι είναι λίγα τα χρήματα που θα καρπωθεί ο Άρης από την συμφωνία με τη Σέλτικ. Η τελική πρόταση των Κελτών, στην οποία συμφώνησε ο Άρης, έφθασε τα 4,1εκ ευρώ. Ποσό που μπορεί να αυξηθεί αφού η συμφωνία, που βρίσκεται στην τελική της επικύρωση, περιλαμβάνει και μπόνους αλλά και ένα ποσοστό 20% το οποίο διατηρεί η ομάδα της Θεσσαλονίκης σε ενδεχόμενη μεταπώληση του νεαρού από τις Ονδούρες.

Μέχρι χθες το βράδυ, φαβορί έμοιαζε να είναι η Αλ Τααβούν που έδινε κοντά στα 5.5 εκ ευρώ στον Άρη και συμβόλαιο 2,5 εκ ευρώ για τρία χρόνια στον Πάλμα. Στην τελική απόφαση όμως που έγειρε την πλάστιγγα στη Σέλτικ, έπαιξε ρόλο η επιθυμία του παίκτη να πάει στη Σκωτία, θεωρώντας τόσο αυτός όσο και ο ατζέντης του ότι του προσφέρει καλύτερες αγωνιστικές προοπτικές.

Η άφιξη στη Θεσσαλονίκη χθες τόσο του Θόδωρου Καρυπίδη, όσο και του ατζέντη του Πάουλο Ερνάντες, οδήγησε τις δυο πλευρές στις τελικές διαπραγματεύσεις και, τελικά στην απόφαση ο παίκτης να παραχωρηθεί στη Σέλτικ. Ο Πάλμα, με την μεταγραφή αυτή, γίνεται ο παίκτης που φέρνει τα περισσότερα χρήματα από οποιονδήποτε άλλον στα ταμεία του Άρη.