Αρης: Μοναδική αλλαγή ο Ετέμπο

Ετέμπο

i

Ετέμπο/©Intime

Αρης: Μοναδική αλλαγή ο Ετέμπο

Αλέξης Σαββόπουλος 19:04 - 30.04.2023 / Ανανεώθηκε: 19:21 - 30.04.2023

Κρατάει τους δέκα της νίκης επί του Ολυμπιακού στο βασικό σχήμα ο Τερζής. Μοναδικό νέο πρόσωπο ο Νιγηριανός αντί του Ντουκουρέ.

Ο Άρης αντιμετωπίζει τον ΠΑΟΚ μακριά από την έδρα του με στόχο να συνεχίσει τις νίκες μετά το τρίποντο κόντρα στον Ολυμπιακό. Ο Τόλης Τερζής έκανε γνωστή την ενδεκάδα του και αυτή είχε μία διαφοροποίηση συγκριτικά με το προηγούμενο ματς.

Πιο αναλυτικά, μια και μόνη αλλαγή έχει ο Αρης στην Τούμπα σε σχέση με τον αγώνα κόνρτα στον Ολυμπιακό. Ο Ετέμπο επιστρέφει στην ενδεκάδα αντί του Ντουκουρέ που ως γνωστό έχει και το ταλαιπωρημένο γόνατο. 

Ο Κουέστα παραμένει στο τέρμα, Εμπακατά και Μαζικού στα άκρα της άμυνας, στους στόπερ ο Πίρσμαν, αν και αριστερό μπακ, στα δύο τελευταία ματς τα πήγε αρκετά καλά και θα διατηρηθεί στο πλευρό του Φαμπιάνο αντί του Νικολά Ενκουλού. Στα χαφ τον Ετέμπο πλαισιώνουν Νταμπό και Νταρίντα, ενώ στην επίθεση ο Πάλμα με τον Ματέο είναι στις πλευρές και ο Καμαρά στην κορυφή.

Αναλυτικά η ενδεκάδα του Τόλη Τερζή: Κουέστα, Εμπακατά, Πίρσμαν, Φαμπιάνο, Μπράμπετς, Ετέμπο, Νταμπί, Νταρίντα, Πάλμα, Ιτούρμπε, Καμάτσο.