«Ναυάγησε» του Αανέμπα στον Άρη

Ισμαέλ Αανέμπα

«Ναυάγησε» του Αανέμπα στον Άρη

Αλέξης Σαββόπουλος 13:43 - 05.08.2023 / Ανανεώθηκε: 13:47 - 05.08.2023

Δεν θα προχωρήσει τελικά η υπόθεση του Ισμαέλ Αανέμπα στον Άρη, καθώς ο 24χρονος Γαλλομαροκινός κεντρικός αμυντικός αύξησε τις απαιτήσεις του κι έτσι οι «κίτρινοι» στρέφονται σε άλλες περιπτώσεις.

Η πρόκριση επί της Αραράτ και η πρόκληση που έχει μπροστά του ο Άρης για τα δυο παιχνίδια με την Ντινάμο Κιέβου, έφεραν ξανά στο προσκήνιο την ενίσχυση και ιδίως στη θέση του κεντρικού αμυντικού που υπάρχει άμεση ανάγκη ενίσχυσης. Ο Άρης είχε πολύ ψηλά στη λίστα του τον Αανέμπα, ο οποίος, όπως όλα έδειχναν θα φορούσε τα «κίτρινα».

Ο 24χρονος Γάλλος κεντρικός αμυντικός είχε συμφωνήσει προφορικά με την ομάδα της Θεσσαλονίκης και το μόνο που απέμενε ήταν να πέσουν οι υπογραφές. Τελικά κάτι τέτοιο δεν θα γίνει, καθώς ο Ισμαέλ Αανέμπα αύξησε τις απαιτήσεις του, γεγονός που δεν έγινε αποδεκτό από τον Άρη κι έτσι οι «κίτρινοι» στρέφονται σε άλλες περιπτώσεις.

Ο Αανέμπα, ακόμη και αν εντασσόταν στο ρόστερ του Άρη δεν θα έμπαινε άμεσα στα πλάνα του Τερζή αφού δεν έχει κάνει προετοιμασία με κάποια ομάδα, έχοντας μείνει ελεύθερος από τη Σοσό στο τέλος της περασμένης σεζόν, παρά μόνο ατομικές προπονήσεις. Ετσι, στο πρώτο τουλάχιστον παιχνίδι του Άρη με τους Ουκρανούς την προσεχή Πέμπτη στο Βικελίδης, στο πλευρό του Φαμπιάνο, θα αγωνιστεί και πάλι ο Οντουμπάτζο, έχοντας αυτή τη φορά πιο δύσκολο έργο.