Βέλεθ: «Υπήρχαν επαφές με τον Παναθηναϊκό για να επιστρέψω - Δεν ξέρεις τι μπορεί να γίνει στο μέλλον»

Φραν Βέλεθ

i

© Intime

Βέλεθ: «Υπήρχαν επαφές με τον Παναθηναϊκό για να επιστρέψω - Δεν ξέρεις τι μπορεί να γίνει στο μέλλον»

Ο Φραν Βέλεθ μίλησε για όλα στο podcast «Κουβέντα στο ΠΙ & ΦΙ» και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στον Παναθηναϊκό, ο οποίος ήταν ο τελευταίος του σταθμός πριν αποχωρήσει από την Ελλάδα.

Ο Φραν Βέλεθ παραχώρησε μία απολαυστική συνέντευξη στο podcast «Κουβέντα στο ΠΙ & Φι» και μίλησε για όλους και για όλα. Ο 32χρονος αμυντικός στάθηκε στην πετυχημένη παρουσία του στον Παναθηναϊκό, με τον οποίον πανηγύρισε κι ένα Κύπελλο Ελλάδας, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί στους Γιάννη Αλαφούζο και Ιβάν Γιοβάνοβιτς. 

Τέλος, ο Ισπανός ποδοσφαιριστής αποκάλυψε τις επαφές που είχε με τον Παναθηναϊκό το φετινό καλοκαίρι για μία ενδεχόμενη επιστροφή.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Βέλεθ για τον Παναθηναϊκό: 

Για το αν παρακολουθεί το Ελληνικό πρωτάθλημα και ειδικά τον Παναθηναϊκό: «Ναι, το παρακολουθώ. Είδα εκτεταμένα στιγμιότυπα του Παναθηναϊκού από το τελευταίο του παιχνίδι με την Ντίνπρο, είδα και το πρώτο παιχνίδι που έδωσε ο Άρης, γενικά παρακολουθώ πάρα πολύ τις ομάδες. Για τον Παναθηναϊκό πιστεύω ότι έχει αλλάξει τη νοοτροπία του ο προπονητής του. Ο Γιοβάνοβιτς έχει δώσει μια δυνατή προσωπικότητα στην ομάδα. 

Ο Παναθηναϊκός βγαίνει και παίζει ξανά σαν μεγάλη ομάδα. Έχει αλλάξει τη νοοτροπία του. Για αυτό το λόγο θεωρώ ότι αρχίζει και διεκδικεί το πρωτάθλημα τόσο έντονα όπως το έκανε και πέρυσι. Έχει αλλάξει πολύ η νοοτροπία που έχει φέρει στον Παναθηναϊκό ο προπονητής τους και φαίνεται από το γεγονός ότι έχουν γίνει πάρα πολύ καλές και ποιοτικές μεταγραφές. Ο προπονητής, μαζί με τον κόσμο και τον πρόεδρο έγιναν μια τριάδα, η οποία τον έκανε να διεκδικεί μέχρι τέλους τον τίτλο».

Για τα συναισθήματα του για τον Παναθηναϊκό: «Έχω ιδιαίτερα συναισθήματα. Κερδίσαμε τίτλο, γυρίσαμε την ομάδα στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, οπότε όταν εξελίσσεσαι μέσα από την εξέλιξη ενός συλλόγου, είναι κάτι το οποίο δημιουργεί ένα ιδιαίτερο δεσμό, γι' αυτό έχω και τις καλύτερες αναμνήσεις και συναισθηματικά νιώθω δεμένος με την ομάδα. Διατηρώ σχέσεις με τον Ρουμπέν, με τον Αιτόρ, με πάρα πολλά παιδιά από το προσωπικό, αλλά και έχω πολλές επαφές με ανθρώπους του Παναθηναϊκού».

Για το αν θα επέστρεφε στην Ελλάδα για να παίξει ξανά στον Παναθηναϊκό: «Δεν ξέρεις τι μπορεί να γίνει, ποτέ δεν ξέρεις τι σου επιφυλάσσει το μέλλον. Από κει και πέρα εάν γίνει κάτι καλώς, εάν δεν γίνει κρατώ τις υπέροχες αναμνήσεις που έχω από την Ελλάδα. Υπήρχαν κάποιες επαφές και ειδικά φέτος που ακόμα και εγώ βλέπω τι θα κάνω με το μέλλον μου, ίσως να υπάρχει η δυνατότητα να μπορέσω να φύγω από τη Σαουδική Αραβία, αυτό δεν το ξέρω ακόμα, αλλά όντως υπήρχαν επαφές με τον Παναθηναϊκό για να επιστρέψω».

Για τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς: «Για μένα θεωρώ ότι είναι ένας σημαντικός άνθρωπος στην ποδοσφαιρική μου ζωή. Με έκανε να βλέπω το ποδόσφαιρο από μια διαφορετική οπτική γωνία, με έκανε να σκέφτομαι διαφορετικά όσον αφορά το ποδόσφαιρο. Κυρίως όμως είναι ένας άνθρωπος ο όποιος ήταν εκεί για όλους μας και νοιαζόταν πάρα πολύ, όχι μόνο για την ποδοσφαιρική μας εξέλιξη, όχι μόνο για το αγωνιστικό κομμάτι, αλλά και για την προσωπική μας ζωή, ήταν κοντά μας. 

Νοιάστηκε και για την προσωπική μου ζωή και όταν κάποιος έρχεται τόσο κοντά στην προσωπική σου ζωή, σε κάνει να μπαίνεις μέσα στον αγωνιστικό χώρο και να θες να τα δώσεις όλα για αυτόν. Χωρίς δεύτερη σκέψη θα είναι πάντα ένας σημαντικός άνθρωπος στη ζωή μου».

Για τον Γιάννη Αλαφούζο: «Ήταν ένας άνθρωπος ο οποίος μας άκουγε, ένας άνθρωπος ο οποίος βρέθηκε κοντά μου από την πρώτη στιγμή. Όσον αφορά στο προσωπικό επίπεδο δεν είναι όλοι οι πρόεδροι ομάδων οι οποίοι έρχονται κοντά σου, ήξερε να με ακούσει ήξερε να με καταλάβει και αυτό θα το εκτιμώ πάντα».