Ο Λάζαρος «τρόλαρε» τον εαυτό του για το ότι έγινε ο γηραιότερος σκόρερ του Άρη (vid)

Ο Λάζαρος «τρόλαρε» τον εαυτό του για το ότι έγινε ο γηραιότερος σκόρερ του Άρη (vid)

Sportal newsroom 14:44 - 25.09.2023

Με ένα story στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος «τρόλαρε» τον εαυτό του για το γεγονός ότι έγινε ο γηραιότερος σκόρερ του Άρη στη Stoiximan Super League.

O Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος σημείωσε το πρώτο του γκολ με την φανέλα του Άρη και έγραψε ιστορία με χρυσά γράμματα. Συγκεκριμένα, διαμόρφωσε το τελικό 3-0 των «κίτρινων» κόντρα στον Παναιτωλικό και σε ηλικία 36 ετών, 9 μηνών και 5 ημερών, έγινε ο γηραιότερος σκόρερ του Άρη στη Stoiximan Super League

Με αυτόν τον τρόπο, ο Χριστοδουλόπουλος, ξεπέρασε τον Ρονάλντο Γκιάρο, που είχε σκοράρει σε ηλικία 35 ετών, 7 μηνών και 2 ημερών στις 20/9 του 2009 στην εκτός έδρας αναμέτρηση του Άρη με τον Παναθηναϊκό. Επιπλέον, ο Λάζαρος έγινε πρώτος ποδοσφαιριστής που σκοράρει με όλες τις ομάδες του Big-5. Σπάνιο κατόρθωμα που του δίνει μια ξεχωριστή θέση στο βιβλίο του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Τα περισσότερα παιχνίδια της καριέρας του τα έχει με τον Παναθηναϊκό, με τον οποίο πέτυχε 25 γκολ σε 131 συμμετοχές. Ένα γκολ λιγότερο (24) έχει με την ΑΕΚ, όμως με 83 συμμετοχές.

Από την πλευρά του, ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος βλέποντας όλα αυτά τα επιτεύγματα που πέτυχε μετά το γκολ κόντρα στον Παναιτωλικό, θέλησε να «τρολάρει» τον εαυτό του και γι' αυτό ανήρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία με τον... γερασμένο εαυτό του και γράφοντας ως λεζάντα «2042, ο γηραιότερος παίκτης που σκόραρε με τη φανέλα του Άρη».