Άρης: Ο Μάντζιος καλείται να κάνει πάλι… βαφτίσια
i

©intime

Άρης: Ο Μάντζιος καλείται να κάνει πάλι… βαφτίσια

Η ώρα του Φατόρε που ετοιμάζεται για ντεμπούτο εξαιτίας των πολλών απουσιών και η σκέψη για σχήμα με τριάδα στην άμυνα που κερδίζει έδαφος.

Ένα πραγματικό Γολγοθά έχει να ανέβει ο Άκης Μάντζιος προκειμένου να καταρτίσει μια αξιόμαχη ενδεκάδα για τον αγώνα του Σαββάτου με τον Βόλο εκτός έδρας που, μετά την ήττα από τον Ατρόμητο, προσφέρεται για πολυεπίπεδη αντίδραση. Τα προβλήματα τραυματισμών, αντί να μειώνονται, αυξάνονται συνεχώς και περιορίζουν, ακόμη περισσότερο τις, ήδη λιγοστές επιλογές που έχει ο Έλληνας τεχνικός σε αρκετές θέσεις.

Το μεγάλο πρόβλημα για τον αγώνα στο Βόλο αφορά την άμυνα και τη σύνθεση της τετράδας μπροστά από τον Κουέστα, αφού έχουν τεθεί νοκ άουτ οι Ματαρίτα, Οντουμπάτζο, ο τιμωρημένος Φαμπιάνο και είναι εξαιρετικά αμφίβολος και ο Φεράρι. Εφόσον επιβεβαιωθεί η απουσία του αργεντινού μπακ, τότε ο γρίφος για τον προπονητή του Άρη γίνεται ακόμη πιο δυσεπίλυτος, αφού θα αναγκαστεί να πάει σε αλχημείες και λύσεις ανάγκης… βαφτίζοντας παίκτες κεντρικούς αμυντικούς ή μπακ. Το σίγουρο είναι ότι μετά από 14 παιχνίδια σε Ελλάδα και Ευρώπη, ο Βαλεντίνο Φατόρε ετοιμάζεται να πραγματοποιήσει το ντεμπούτο του με την φανέλα του Άρη. Το που ακριβώς θα χρησιμοποιηθεί, θα εξαρτηθεί από το σχήμα στο οποίο θα καταλήξει ο προπονητής του Άρη.

Έχοντας ξεμείνει από λύσεις, ο Έλληνας τεχνικός επεξεργάζεται διάφορα πλάνα για τον αγώνα του Σαββάτου που περιλαμβάνουν ακόμη και ένα πιθανό σχήμα με τρεις στην άμυνα, προκειμένου να καμουφλαριστούν οι απουσίες. Ο μοναδικός διαθέσιμος στόπερ είναι ο Μπράμπετς, επομένως, αν ο Μάντζιος επιλέξει τριάδα, τότε Μοντόγια και Φατόρε, οι δυο μπακ δηλαδή θα παίξουν δίπλα στον Τσέχο. Στο ενδεχόμενο που ο προπονητής του Άρη, διατηρήσει την τετράδα, τότε, το μεγάλο πρόβλημα θα είναι ποιος θα αγωνιστεί στο πλευρό του Μπράμπετς, εφόσον Φατόρε και Μοντόγια παραμείνουν στα άκρα. Δύσκολες αποφάσεις, σε ένα εκ προοιμίου δύσκολο παιχνίδι.