Αρης: Ο Παναγίδης ενηλικιώνεται κάτω απο δύσκολες συνθήκες
i

@intime

Αρης: Ο Παναγίδης ενηλικιώνεται κάτω απο δύσκολες συνθήκες

Αλέξης Σαββόπουλος 09:46 - 07.11.2023 / Ανανεώθηκε: 09:47 - 07.11.2023

Η εμφάνιση παράσημο του 19χρονου στον αγώνα με τον Ατρόμητο, στη δεύτερη σερί παρουσία του στο βασικό σχήμα, είναι το πιο αισιόδοξο μήνυμα μιας μέτριας χρονιάς.

Η ήττα με 1-3 απο τον Ατρόμητο και η κάκιστη εικόνα του δεύτερου ημιχρόνου, έκανε να περάσει στα ψιλά, η δεύτερη σερί παρουσία του Μιχάλη Παναγίδη στο βασικό σχήμα, την οποία μάλιστα συνδύασε με καλή εμφάνιση. Σε νορμάλ συνθήκες η ποδοσφαιρική προσαρμογή του 19χρονου παίκτη, θα έπρεπε να είναι πιο ομαλή. Οπως συνήθως συμβαίνει με νεαρούς ποδοσφαιριστές στην πρώτη τους επαγγελματική σεζόν. Να παίρνει σιγά-σιγά κάποια λεπτά συμμετοχής ως αλλαγή προκειμένου να βρει πατήματα και προσαρμογές δίπλα σε πιο έμπειρους ποδοσφαιριστές.

Στον Αρη των χιλίων όμως προβλημάτων, των ειδικών συνθηκών της φετινής χρονιάς και της λειψανδρίας στις θέσεις της επίθεσης, ο Παναγίδης μπήκε και κολύμπησε κατευθείαν στα βαθιά. Ο Μάντζιος δείχνει να τον εμπιστεύεται, δεν διστάζει να τον χρησιμοποιεί, αφήνοντας στον πάγκο παίκτες όπως ο Κάρλσον για παραδειγμα και ο “μικρός” τον δικαιώνει. Το πρώτο ημίχρονο του 19χρονου κόντρα στον Ατρόμητο ήταν με διαφορά το πιο παραγωγικό του με τη φανέλα του Αρη. Παίζοντας αριστερά στην επίθεση, ήταν απο τους πιο δραστήριους παίκτες μεσοεπιθετικά, αναλαμβάνοτας πρωτοβουλίες εκμετάλλευσης των συμπαικτών του. Οι δυο κάθετες πάσες σε Σουλεϊμάνοφ και Μενέντες, λίγο ήθελε να οδηγήσουν σε γκολ και αν δε συνένη, ευθύνη έχουν κυρίως οι δυο αποδέκτες της μπάλας.

Άρης: Η ώρα των… μικρών
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

08:28 - 13.05.2023

Άρης: Η ώρα των… μικρών

Ευκαιρία να πάρουν χρόνο συμμετοχής κόντρα στον Παναθηναϊκό. Ο Σγούρος αναμένεται να βρεθεί στο βασικό σχήμα. Παίρνει χρόνο και ο Παναγίδης.

Εκτός του πέναλτι που κέρδισε με το οποίο ο Αρης ισοφάρισε είχε υψηλά ποσοστά στις κερδισμένες μονομοαχίες, στις πάσες, στο κράτημα μπάλας που οδήγησε σε πολλά κερδισμένα φάουλ. Εμφάνιση παράσημο για τον νεαρό που κερδίζει όλο και περισσότερο έδαφος στις ιεραρχία των πλάγιων επιθετικών και ίσως, στη γενεική μετριότητα της σεζόν ως τώρα, να είναι ένας απο τους ελάχιστους λόγους για τους οποίους έχουν να χαμογελούν οι φίλοι του Αρη.