Μάντζιος: «Δεν παρουσιαστήκαμε στο δεύτερο ημίχρονο»

Μάντζιος: «Δεν παρουσιαστήκαμε στο δεύτερο ημίχρονο»

Αλέξης Σαββόπουλος 23:16 - 05.11.2023 / Ανανεώθηκε: 23:31 - 05.11.2023

Για το κακό πρόσωπο του Άρη στην επανάληψη και την άσχημη μέρα κομβικών παικτών της ομάδας του έκανε λόγο ο προπονητής του Άρη.

Για πισωγύρισμα έκανε λόγο ο Άκης Μάντζιος στη συνέντευξη τύπου και για πολύ κακή εμφάνιση στο δεύτερο ημίχρονο: «ήταν κακό αποτέλεσμα για μας. Ένα αποτέλεσμα που στην προσπάθεια που κάνουμε, μας πάει πίσω. Ένα παιχνίδι το οποίο θεωρώ ότι ήταν καλό για μας στο πρώτο ημίχρονο όπου ασκήσαμε πίεση στον αντίπαλο, είχαμε διάθεση και βρήκαμε φάσεις. Δυστυχώς δεύτερο ημίχρονο σχεδόν δεν παρουσιαστήκαμε. Χάσαμε ηρεμία, οργάνωση, κάναμε απίστευτα λάθη με αποτέλεσμα να χάσουμε ένα παιχνίδι κι αυτό μας απογοητεύει», είπε.

Για το δεύτερο ημίχρονο και το γεγονός ότι μετά το δεύτερο γκολ του Ατρόμητου, ο Άρης… χάθηκε στο γήπεδο τόνισε: «Αυτό ακριβώς συνέβη. Θα το δούμε και θα το αναλύσουμε μιλώντας με τα παιδιά. Είχαμε πολύ χρόνο να ηρεμήσουμε και ορθολογικά να αντιδράσουμε. Δεν είχαμε ηρεμία».

Για το μόνιμο πρόβλημα στη θέση «10» και τη μη χρησιμοποίηση του Νταρίντα στο ρόλο αυτό είπε. «Είναι ένας συνδυασμός πραγμάτων. Ακόμη παιδιά όπως οι Τζούρασεκ, Πάρντο δεν είναι έτοιμοι για να ξεκινήσουν στο παιχνίδι ούτως ώστε να ανέβει ψηλά ο Νταρίντα. Κάνει δουλειά ερχόμενος από πίσω στο χτίσιμο του παιχνιδιού. Δεν είναι δικαιολογία αλλά πρέπει να έρθουν όλα τα παιδιά, αλλά είναι δύσκολο με τόσους τραυματισμούς. Καταλαβαίνετε ότι πολλές φορές για μας είναι απαγορευτικό να έχουμε κομβικούς παίκτες σε κακή μέρα. Προσπαθούν να δώσουν ότι καλύτερο μπορούν. Αυτό είναι το ρόστερ αυτή τη στιγμή με τις απουσίες που έχουμε να διαχειριστούμε. Προφανώς δυσκολεύουν το έργο μας στις λύσεις που χρειαζόμαστε», απάντησε και ρωτήθηκε σχετικά με το κατά πόσο μπορεί η ομάδα να αντιδράσει. «Οι παίκτες είναι απογοητευμένοι αλλά πρέπει να το ξεπεράσουμε. Να διορθώσουμε ό,τι πήγε λάθος».

Από την πλευρά του ο Σάσα Ίλιτς εμφανίστηκε άκρως ικανοποιημένος από την εμφάνιση της ομάδας του και φυσικά το τελικό αποτέλεσμα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Ήταν πολύ δύσκολο ματς, κόντρα σε μια πολύ δυνατή ομάδα εκτός έδρας. Αλλά νομίζω ότι μετά τα πρώτα 15 λεπτά ήμασταν καλύτεροι, φτιάξαμε φάσεις, βάλαμε τρία γκολ και πήραμε μία τεράστια νίκη. Προχωράμε μπροστά».

Για τις αλλαγές στην τακτική και την συνέχεια που μοιάζει λίγο πιο εύκολη:

«Βγάλαμε στο γήπεδο αυτό που δουλέψαμε όλη την εβδομάδα. Κάναμε ένα πολύ καλό ματς αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχουν κι άλλα περιθώρια βελτίωσης. Είμαι εδώ δύο εβδομάδες μόλις αλλά η ατμόσφαιρα είναι εξαιρετική ανάμεσα σε παίκτες και προπονητικό σταφ. Υπάρχει τρομερό κλίμα στα αποδυτήρια. Έχουμε πάρει έξι βαθμούς αλλά όπως είπα και πριν υπάρχουν κι άλλα περιθώρια βελτίωσης και για αυτό είμαι εδώ. Πρέπει να δουλέψουμε σκληρά, έρχεται ένα ακόμη δύσκολο ματς εντός έδρας. Έδωσα σε όλους τους παίκτες συγχαρητήρια, γιατί είδα βελτίωση σε σχέση με το προηγούμενο ματς».