Αρης: Ο σίγουρος Βερστράτε και ο ρυθμιστής Νταρίντα
i

©intime

Αρης: Ο σίγουρος Βερστράτε και ο ρυθμιστής Νταρίντα

Ο Τσέχος θα καθορίσει τη σύνθεση της μεσαίας γραμμής του Άρη στον εντός έδρας αγώνα με τον Παναιτωλικό μετά τις απουσίες των Ρουπ και Τζούρασεκ.

Η μεσαία γραμμή είναι αυτή που προβληματίζει περισσότερο τον Άκη Μάντζιο εν όψει του αγώνα της Κυριακής με τον Παναιτωλικό. Και ο λόγος είναι απλός. Σε σχέση με το παιχνίδι στην Τούμπα, μετράει ήδη δυο σίγουρες απουσίες στα χαφ. Αυτή του Ρουπ που έχει μεταβεί στη Γερμανία για να δει τον προσωπικό του γιατρό και να κάνει θεραπείες και, εκτός απροόπτου, και τον Τζούρασεκ που ταλαιπωρείται από λουμπάγκο και δύσκολα προλαβαίνει τον αγώνα της Κυριακής. Αν συνυπολογίσουμε το γεγονός ότι ο Ζουλ, μόλις προχθές μπήκε μετά από καιρό στο πρόγραμμα και δεν είναι σε απόλυτο βαθμό ετοιμότητας, ώστε να μπει στο πλάνο για το βασικό σχήμα, ο Μάντζιος… κρέμεται από τα χείλη του Νταρίντα και την πιθανότητα να προλάβει τον αγώνα.

Ο Τσέχος θα πάει συντηρητικά και ο Έλληνας τεχνικός σκοπεύει να τον περιμένει μέχρι τελευταία στιγμή. Αν καταφέρει να αγωνιστεί, λύνει τα χέρια του προπονητή του, αφού θα τοποθετηθεί δίπλα στον Βερστράτε. Αν όχι, ο προπονητής του Άρη θα πρέπει να ανακατέψει αρκετά την τράπουλα, χρησιμοποιώντας ενδεχομένως και πάλι τον Ντουκουρέ. Ερωτηματικό υπάρχει και για τη θέση πίσω από τον Μορόν, αφού λείπει ο Ρουπ και ο Πάρντο δεν είναι ακόμη έτοιμος για βασικός. Οι επιλογές είναι ο Χριστοδουλόπουλος και ο Σαμόρα. Το θετικό για τον Μάντζιο είναι ότι ο Κάρλσον είναι από χθες απύρετος και λογικά σήμερα θα προπονηθεί κανονικά και το δίλλημα του Μάντζιου αφορά, ποιον από τους Μενέντες ή Σουλεϊμάνοφ θα επιλέξει για βασικό.

Στην άμυνα αντίθετα τα πράγματα είναι πιο απλά, αφού και επιλογές υπάρχουν και είναι πλέον διαθέσιμος και ο Ματαρίτα που εξέτισε την ποινή του.