Άρης: Οι απουσίες αλλάζουν το πλάνο του Τερζή
i

Ετέμπο/©Intime

Άρης: Οι απουσίες αλλάζουν το πλάνο του Τερζή

Ποια είναι τα θέματα που έχει να διαχειριστεί ο Έλληνας τεχνικός εν όψει του αγώνα με τον ΠΑΣ στο οποίο ο Άρης θέλει πάση θυσία το τρίποντο.

Χαρακτήρα… must win παίρνει το παιχνίδι της Κυριακής (12/03) με τον ΠΑΣ για τον Άρη, ύστερα από την ήττα στη Λαμία που έριξε την ομάδα της Θεσσαλονίκης ξανά στην 6η θέση. Οι κιτρινόμαυροι εκκινούν σήμερα την προετοιμασία του έχοντας ως δεδομένες δύο απουσίες βασικών ποδοσφαιριστών τους. Οντουμπάτζο και Ετέμπο έχουν δηλωθεί να εκτίσουν την τιμωρία της μιας αγωνιστικής λόγω καρτών, υποχρεώνοντας τον Τόλη Τερζή να αναζητήσει εναλλακτικό πλάνο.

Για τη θέση του Οντουμπάτζο, η επιλογή είναι προφανής. Ο Σαλέμ Εμπακατά θα πάρει τη θέση του. Ο Κονγκολέζος έχει να αγωνιστεί βασικός ενάμιση μήνα αφού τελευταία φορά που ήταν στην ενδεκάδα, ήταν στον αγώνα με τον Βόλο στις 21 Ιανουαρίου που τραυματίστηκε ελαφρά. Εκτοτε έχει δυο ολιγόλεπτες συμμετοχές ως αλλαγή με Ιωνικό και ΟΦΗ.

Τα πράγματα είναι πιο σύνθετα στη μεσαία γραμμή αφού εκτός του Ετέμπο παραμένει σε εκκρεμότητα και η συμμετοχή του Ρουπ που είναι… οριακός για τον αγώνα της Κυριακής και ακόμη και δηλώσει διαθέσιμος ίσως δεν είναι σε θέση να αγωνιστεί βασικός. Επομένως ο προπονητής του Άρη θα πρέπει να βρει λύσεις ανάμεσα σε Ντουκουρέ και Νταμπό διαφοροποιώντας και το πλάνο του.