Γκρέι: «Όταν δέχεσαι επίθεση είσαι σημαντικός»

Αντρέ Γκρέι

i

© Intime

Γκρέι: «Όταν δέχεσαι επίθεση είσαι σημαντικός»

Sportal newsroom 17:26 - 06.03.2023

Ένα... αινιγματικό ποστάρισμα έκανε ο Αντρέ Γκρέι στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram μια μέρα μετά την ήττα του Άρη από τη Λαμία.

Ο Άρης εκεί που άρχισε να «χτίζει» ένα νικηφόρο σερί πήγε στη Λαμία και γνώρισε την ήττα από την ομάδα της Φθιώτιδας, κάτι το οποίο προκάλεσε ξανά προβληματισμό στο «κιτρινόμαυρο» στρατόπεδο.

Ο Αντρέ Γκρέι πέρασε ως αλλαγή αντί του Λουίς Πάλμα στο ημίχρονο και είχε μια τεράστια χαμένη ευκαιρία για να φέρει το ματς στα ίσια, όμως για ακόμη μια φορά δεν κατάφερε να βρει δίχτυα, δίνοντας συνέχεια στο αρνητικό σερί του.

Τα... κεφάλια ξανά μέσα

Τα... κεφάλια ξανά μέσα

Αν ο Αρης θεώρησε ότι οι δυο νίκες με ΟΦΗ και Ατρόμητο από μόνες τους θα του εξασφαλίσουν τον τελευταίο στόχο που του έχει απομείνει, δηλαδή την 5η θέση, η “σφαλιάρα” από την ουραγό Λαμία, του δείχνει ότι πλανάται πλάνην οικτράν

Την επομένη της ήττας της ομάδας του, ο Άγγλος επιθετικός προχώρησε σε μια αινιγματική ανάρτηση στο instagram αναφερόμενος μεταξύ άλλων σε σπουδαίες κόντρες στην ιστορία των αθλημάτων.

«Το να δέχεσαι επίθεση είναι σημάδι ότι είσαι σημαντικός αρκετά ώστε να είσαι στόχος. Τουλάχιστον υπάρχει κάποιος που θα εξαπολύσεις την επιθετικότητα σου, χωρίς να αισθάνεσαι ενοχές», έγραψε χαρακτηριστικά ο Αντρέ Γκρέι.